• MSW

    Vi fortsätter blanda och ge

    MrsB: Vad har du för tider på fredag? Jag ska också till Växjö.. Det går bra med skolan, men det känns lite segt i mellan åt.. Själv då? Spännande med gymnasiet!

    Am: Vi (mest maken) brukar också kolla på halv åtta hos mig! När vet du om/när du ska vara med? Tycker det känns som en grej som är ganska typiskt dig..

    Pb: Åh vad härligt! Låter som att ni har en rejäl tomt alltså! Hur stor är den?

    *viskar, ev har vi ett litet hus på G, men det säljs privat, och vi vet inte vad säljaren vill ha för det eller när det kan tänkas bli flytt om det nu blir, men blir det så kommer vi och säljaren "byta", men vill inte dra för stora växlar över det innan vi vet ngt*

    Nu har jag pratat med VC så vi ska dit till klockan 16, hoppas på hostmedicin tror jag, fast sist vi gjorde det kom vi därifrån med penicillin..

    Nu har ni juh rekord spurtat över 10000 inlägg, så det har jag inte läst, nu ska jag försöka få något litet plugg gjort när A sover!

  • MSW
    Ore skrev 2010-04-14 12:56:28 följande:
    Hmm, försökte göra litet research, men kommer "bara" till den tråd som startades 2/8 2008... Sedan hittar jag ingen mer tråd...? Har de legat någon annanstans än avdelning "BT-träffar"? Angående bebisar som har svårt att komma till ro. Det som vi har märkt är "rogivande" för vår lillkille är om man stryker honom på näsan, kinden eller magen. Alternativt håller handen. Sjunga vaggvisa brukar oftast hjälpa. Ibland hjälper det att stoppa in nappen, långt ifrån alltid. Han har också en liten snuttedocka i sin säng. Oftast tycker jag inte att han blir lugnare av den, men någon enstaka gång så... Jag är litet kluven till det här med snuttis annars. Ibland tänker jag att det nog kan vara mer till nytta än skada, och ibland tvärtom... Just nu är det nog mer nytta, dock. Han verkar suga på täcket eller kuddhörnet om han inte har snuttisen...
    Har för mig den låg under "relationer" innan!
  • MSW
    Lapinette skrev 2010-04-14 13:07:26 följande:
    Har varit inne och tittat på budgivningen på de två hus vi besökte i helgen. Den i Stureby är upp i 4,5 msek och den i Mälarhöjden 4,6 msek. Jösses säger jag bara ... lägg till 1 msek för renovering/utbyggnad. Och än är inte budgivningen över ...
    Och i lokaltidningen idag såg jag ett hus som var sålt för strax under 3millar och tyckte att det var mycket! Fast förstår juh att det är lite skillnad på stockholm!
  • MSW

    Ore: Jag hade gärna haft en tomt på åtminstone runt 2000! Så att man har plats med olika saker i den, och mycket blommor men ändå kvar rejält med gräsmatta.. Men det är väl inte så konstigt att inte tomtmarken är lika eftertraktad på mindre ställen som i sthlm!

    Pb: Låter jättemysigt med dina "rum"!!

    Vi har kommit ifrån VC med bricanyl och "domen" infektion i luftvägarna som förmodligen berodde på virus! Febern verkar dock vara på väg neråt, men inget dagis i morgon, och jag börjar tvivla på att han kan gå på fredag heller..

  • MSW

    God morgon!

    September: Ååh så härligt med sprattlet!! Vad glad jag blir!!

    Här har vi en kille som inte har haft någon feber sedan igår kväll, och vaknade och var pigg vid halv sju (ungefär som vanligt, fast igår sov han till 8.30) Han är fortfarande rätt rejält snorig dock, men det finns förhoppning om att det kan bli dagis imorn!

    MrsB: Okey, jag är där mellan 13-16, fast vi är inte ute på universitetet, utan inne i stan.. Fast kommer få vara där från 12, eftersom jag åker buss, så hade3 du varit "tillgänglig" då hade vi kanske kunnat tagit en fika.. Men någon gång borde det väl kunna passa tycker man!

  • MSW

    Shit med husen! Förstår att det finns många lägenheter i storstäderna... (inte för att de är särskilt billiga, men ändå..)

    Snaily: Lycka till i eftermiddag!! Allt ser säkert jättefint ut!

    Nu är det snart dags för lunch innan jag ska in och ha eftermiddags föreläsningar! Går egentligen till 18, men då är det föräldraföreningsmöte, så jag ska gå tidigare, och hoppas att jag är hemma till åtta, men tvivlar! Jaja, har god fruktsallad med mig som energikick att ta till under eftermiddagen!

    Jag skulle också gärna bygga hus, men resonerar som Nenne, att då vill man juh inte "snåla" utan få det precis som man vill ha.. Och just nu är det juh ändå inte ett (ekonomiskt) val!

    Har förresten hängt tvätten på tork ute idag för första gången i år! Härligt mer vår!

  • MSW

    Måste in och jubla lite för snailys skull!! SÅ härligt!!
    *noterar bf* Vill du kanske till och med vara med på "Listan" nu?

    Godnatt!

  • MSW

    AM: Tråkigt att alla barnen är jobbiga samtidigt! Jag/vi kände oss ganska trötta på det vi har igår! Gnäll, gnäll, gnäll och krånglar med sömnen! *kram*

    Snorkis: när vi var på gekås och skulle shoppa inför plutten skulle komma hamnade vi i något liknande tillstånd! Visste inte alls vad vi skulle ha, eller ville ha, eller behövde, och dessutom en massa folk och kundvagnar så att man knappt kom åt att titta eller någonting, men sen hittade vi det lilla extra rummet (om det finns kvar) där de har typ sulkys och skötväskopr och så, och där var helt lugnt och fridfullt, så när vi stått där en stund gick vi ut igen och fick en del handlat!

    Snaily: tråkigt med reaktionen! Hoppas att de skärper sig!

    Här står städning på schemat idag! För imorgon är det födelsedag och till helgen blir det kalas!
    Hrm, var ngt mer jag tänkt kommentera, det är jag säker på..

    Kram kram!

  • MSW

    PB: Skönt med trevligt folk också! Tråkigt med de som inte är lika roliga..

  • MSW

    Godmorgon!
    Frukost på sängen och solsken utanför fönstret! Sämre kan man ha det!

    Bs: *krama*

    Am: Lycka till på gbg-äventyret!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge