• _koko_

    Vi fortsätter blanda och ge

    PB - Hmm, då ska vi nog göra det, tack! Och du, det låter lite för jobbigt för dig just nu. Se till att ha maken och sonen så nära det går och KRAMAS, tvinga till dig kramar om du måste och se till att DE fixar med mat och pyssel, och såklart pysslar om DIG! Samtidigt vet jag att det kan vara skönt att ha något att göra så man tänker på annat, men gör så mycket som möjligt TILLSAMMANS. Stor stor KRAM!!
    (jag är dock sjukt optimistisk just nu, men lovar att inte skriva något mer om det efter detta)

  • _koko_

    PB - OK!

    Jag försöker vara väldigt selektiv med vad barnen får se på tv (ingen reklam, inga musikvideor, osv, dvs inget med snabba bildväxlingar), men barnprogram får de ju se (framför allt conny förstås). Nu är det så ska det låta-repris, och lillebror sitter som KLISTRAD. Hahaha, ser till och med ut som han dansar där i gåstolen!
    Snart ska vi dock klä på oss och ta en promenad för att till slut hämta ut knölarna. Bra tajming att få dem nu till påskhelgen då jag kanske till och med kommer ha tid att få ner dem i krukorna. Spännande att se vad det nu var jag beställde också.

  • _koko_

    Ore - Ja, vi ser mest fram emot att slippa torka frömjöl från utemöbeln varje dag, slippa sopa frökapslar och sen slippa sopa/kratta löv på hösten... Och dessutom få mer vatten i brunnen och grön gräsmatta på den delen av tomten som björken nu suger torrt varje sommar...

    Det ska bli jättefint här i helgen, så solen är nog på väg hit också. Hoppas!!

  • _koko_

    Mäh, glömde ju! Muggles hälsa piggis så gott! Fast jag kan ju stalka henne på FB förstås.

    Nu ut i regnrusket!

  • _koko_

    Skrev detta för ett par timmar sedan, sen kom ett litet gräl med sambon emellan... Nu vänner igen, tröttsamt med missförstånd.

    Grattis till jobbet, Mrs B!

    telis - Nu måste du berätta varför, vad är det jag missat med kombinerade kyl/frys som är så dåligt??

    Nu är björken historia och jag sörjer den nog allt lite. Men vi har fin björkved som kommer räcka många år så lite som vi eldar. Äppelträden ser ut som spöken, men det kommer ju bli bra sen. Han varnade för lite frukt i år, men eftersom vi har 4 träd känns inte det som något problem...

    Conny har precis kommit på att han numera kan tända och släcka taklampan själv (mha stegen till våningssängen), så ikväll har han tillbringat en lång stund med att göra just det. Nu verkar han somna med lampan tänd (det har varit tyst ett tag).

    BS - Jo, men konsument-roundup funkar faktiskt riktigt bra det också! Hoppas du kryar på dig snabbt!

    Kul att jag lockade fram fler halvflask-drickare ur garderoben med mitt avslöjande förut förresten. Och AM, vi har köpt amarone nån gång, men ärligt talat är det som att kasta pärlor för svin (svinet = sambon ). Ska nog kika på en sån där pump tror jag...

    GLAD PÅSK från mig också!

  • _koko_

    tinga - Men åh, vad tråkigt!! Hoppas puff kryar på sig snabbt, vidrigt med kräksjuka!!

    PB - Det osar verkligen plus lång väg, hoppas så att jag inte har fel och att du, om du vågat testa idag, får ett lika fint plus som snaily. Kanske måste jag då åka och titta på din sticka också då.

    parnassia - Hoppas ryggen bättrar sig så du slipper gå igenom en förlossning med ryggproblem!! Tänker direkt på gudrun schyman-filmen vars MAN hade ryggskott under förlossningen och låg mest på en brits brevid, verkar tillräckligt jobbigt det, dvs att inte ha sin mans fysiska stöd.

    vänner - Även jag läste från början till slut - såklart! Vilken KÄMPA-insats!!

    vickan - Tråkigt med eksem, det kan ju bero på så mycket! Men det är klart, har du ätit väldigt mycket choklad nu och inte gjort det tidigare är det väl en rimlig gissning kanske.

    snorkis - Härligt att du känner dig bättre! Hoppas du får njuta av resten av graviditeten ordentligt!

    Vi hade familjen fruLlan här på väldigt spontan påskaftonsmiddag igår, SUPERMYSIGT!!!
    Och vilket väder det var!!

    Idag är det inte lika fint, men jag hoppas att solen tänker titta fram litegrann iaf. Snart ska vi åka till mina föräldrar och på vägen dit titta på en begagnad trehjuling till conny. Blev så inspirerad av cicci och BS förut.

    Puss å Kram!

  • _koko_

    Välkommen hem BS och Cicci och Bon Voyage AM!

    Blir såååååå leeeeedsen för PBs minus!! Jag var verkligen VÄLDIGT optimistisk och fattar inte alls varför det inte blev något fint plus.

    Har blivit smygläsare på sistone, men hoppas det ska ordna till sig nästa vecka när Conny är på dagis igen. Vi är förkylda allihop just nu, jobbigt. Conny har dessutom nästan tappat rösten, hur vanligt är det bland småbarn?? Jag har iaf aldrig hört det förut. Han låter så gullig när han försöker prata.
    Går ju inte direkt att säga till honom att vara tyst och vila rösten...

    Liten - Jag håller precis på att sätta upp fonder i SHB till båda barnen (där kan man välja ålder de får plocka ut pengarna), sen har farfar en varsin aktieportfölj åt dem han administrerar via E*Trade. Jag gillar SHB eftersom jag (återigen) har en bra bankman där, många andra banker går ju mot betydligt mer opersonlig kundhantering. Vi har dock även skandiabanken, för räkningar osv. De har en bättre internetbank.

    Nu måste jag nog ge conny lite uppmärksamhet så han inte får för sig något kreativt... Kram på er!

  • _koko_

    lappis - Men hjälp vilken historia!! Och så många gånger som jag verkligen trodde att hon skulle plussa... Vill också veta hur det gick!!

    Klippte mig igår och blev så NÖJD!!! Billig, ung frisör här ute i förorten, härligt!

    Inte ett dugg avis på AM idag, fy vilket tråkigt väder vi har i sthlm!

    Vet ni förresten att ett par kör ivf på "våra bästa år" just nu?? Så pinsamt löjligt och dåligt tyvärr, i sann såpa-anda.

    muggles - I all välmening: tycker du stirrar lite för mycket på siffror just nu. Det händer ju inget magiskt från en dag till nästa när man fyller 38 eller 39. Men jag förstår att du känner att tiden rinner ifrån dig när månaderna går! Jag önskar dig verkligen ett syskon till Goa Moa. Stor kram!

    BS - Lustigt, jag skulle tänka precis tvärtom: en dag på ett lekland / i ett centrum = massor med barn som är förkylda och därför hemma från dagis (japp, mina fördomar om andra föräldrar), lunch hemma hos någon och mest vuxna = Väldigt liten risk för baciller.

  • _koko_

    lappis - Religion/livsåskådning! Håhå, men det är klart, många andra länder har ju en annan syn på det än vi i sekulariserade sverige...

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge