• fru AM

    Vi fortsätter blanda och ge

    Vickan: vilken story! Först segt som sjutton och sen bara värsta Cicciavslutningen!

    Grattis igen till världens finaste lilla troll!

  • fru AM

    Vickan: angående blöjor så fick du ett bra eko-tips av Start Sept. annars är ju tygblöjor bra ut miljösynpunkt. När det gäller de mer vanliga märkena så kan jag bara säga: heja Libero. Tycker pampers blir svampiga och fuktiga på utsidan.

    Här i vår välfungerande huvudstad är det så mycket icke-omhäntertagen snö överallt att invånarna uppmanas att stanna hemma och i alla fall inte försöka åka kollektivtrafik. Livias dagis (avdelning i alla fall) är stängt eftersom personalen inte kan ta sig till jobbet. Det är också 20 grader kallt, så Hektor får inte gå ut. Jag är med andra ord fast hemma! Spännande!

  • fru AM

    Misstänkar att vår målare inte heller kan ta sig hit, så vårt vardagsrum står halvfärdigt ...

  • fru AM

    Någon i tråden norrut som kan säga om det är en bra idé att sätta sig i bilen på lördag/söndag för att åka till Sälen ...? Hur är snöläget? Sikten? Tio meter höga vallar längsmed vägarna? Det kanske är smartare ur överlevnadssynpunkt att dela upp familjen i en fjällsemestrande del och en hemmavarande del ...?

  • fru AM

    Förmodar att det går under vab eftersom dagis är stängt?

  • fru AM

    TAck för info gulle-Nenne! Det är maken som kör och jag som dompterar vilddjuren i baksätet ...


    nennesjuttioåtta skrev 2010-02-22 09:53:03 följande:
    AMde kapar alltid vallarna så de inte är så höga, eftersom reflexerna på vägstolparna måste synas. kör försiktigt!
  • fru AM

    När jag födde Storsonen (i Visby) så var det tygblöjor som gällde på BB. Det fick mig att inse "never again" tyvärr. Meckigt, läckigt ... Måhända gav jag upp för lätt och måhända finns det bättre grejer nu 13 år senare ...?


    nennesjuttioåtta skrev 2010-02-22 09:54:08 följande:
    noterar nature babycare... Försökte på att lobba för tygblöjor mend et föll inte i så god jord. Är det någon här som testat? Fast jag tycker själv det verkar meckigt och luktigt.
  • fru AM

    Koko: under 18 grader så ställs idrottstävlingar in .. det är en fingervisning. Det verkar inte finnas några direkta gränsvärden. Dessutom är Hektor ganska stor nu så det handlar kanske mest om att JAG inte vill gå ut (och definitivt inte med breda dubbelvagnen på smala snöomgärdade trottoarer)

    www.svd.se/nyheter/idagsidan/barnunga/goda-rad-i-kylan_737141.svd

  • fru AM

    Kom just på att jag ju kommer vara borta från datorn i 4-5 dagar nästa vecka! Om Liten får bebis kan väl någon SMS:a mig?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge