• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    nennesjuttioåtta skrev 2010-03-01 15:27:22 följande:
    Jag vet inte, han går igång mer på när jag städar (tölp!), men kanske en städerska i hjälm...??!?
    Varför inte? Så kan ni ju prova lite nya grejor utan att du behöver vara rädd för att slå dig.
  • Telis

    PB, jag läser aldrig såna listor, jag blir så dålig då.

    Men ni behöver inte ha skyddat sex! Det händer lite då och då att folk blir gravida under sprejning och det är ingen fara. Då slutar man bara med sprejen, man upptäcker det så tidigt att det är ingen fara för fostret.

  • Telis

    Det där sista med snor, nysningar och täppthet fick jag också!

  • Telis
    Ore skrev 2010-03-01 19:00:49 följande:
    Gaaah, har fått litet bryt på röran i lägenheten. Maken har en hållning som funkar bra för honom, tydligen. Han kommer hem när jag vill på kvällarna, och tar gärna hand om lillkillen. Men samtidigt så får han ju alltid in vad han hade tänkt göra på huset om han får komma hem litet senare osv... Aldrig så sent att han inte hinner umgås med lillkillen, men det är ju så att om han tar hand om lillkillen och jag lagar mat (eller tvärtom), vi äter, sedan blir det litet röjande. Men aldrig tillräckligt, allting blir sakta rörigare och rörigare. Och det får jag titt som tätt panik över, vilket får maken att tycka att jag ska lugna ner mig, vilket gör mig ännu mer irriterad för jag tycker att det är för jäkligt att gå omkring i rörig lägenhet, alldeles oavsett om jag är lugn eller inte. Och med det väder och den temperatur som det har varit under vintern så har det blivit måååånga timmar hemma för mig. Med irritation över röran.
    Ore, jag hade kunnat skriva vartenda ord själv!

    Fy vad sorgligt med kollegan.
  • Telis

    Vickan, om han sover i pass på 2-3 timmar och sen äter i en kvart så låter ju det som om han redan har en bra mat- och sovrutin för att vara så liten, han är ju inte ens två veckor. Att han ska sova hela natten kan man nog inte räkna med än på ett tag.

    Televinken är precis tvärtom förresten, han sover som en gris på förnatten och i rätt långa sjok, sen framåt morgonen börjar han sova mer oroligt och vakna oftare.

    porchez, spännande med romans på gång! Han är förhoppningsvis bara också feg för att släppa efter. Håller tummarna!

    Frullan, underbart att du fått sån bra hjälp!!

    Liten, jag passar på att önska stort LYCKA TILL nu så att jag har sagt det, det kan ju gå fort när det väl är dags. Sån minut-för-minut-rapportering vi blivit lite bortskämda med kan vi väl inte räkna med varje gång men du smsar väl någon eller rapporterar själv så fort Ännu Mindre är här?

  • Telis
    muggles skrev 2010-03-02 10:42:05 följande:
    Haha, det citatet ska jag plåga dig med sedan när du inte får sova Nenne! Just den tiden är nämligen inte så njutbar...
    Jag håller nog med nenne ändå. Det är klart att nätterna inte alltid är njutbara eller när han skriker så man inte vet om han eller jag ska få hjärnblödning först men på det stora hela så tycker jag att det är njutbart. Han är ju så obeskrivligt gullig. Och det finns väl ingen period som är enbart njutbar?
  • Telis

    Liten, jag tror att det blir roligare sen när han börjar prata men samtidigt är det ju fantastiskt att se hur det här lilla knyttet utvecklas varje dag. På ett sätt är han samma lille kille vi fick på BB och på ett annat har han ju ändrats jättemycket på sju veckor. Precis som du säger så tror jag att varje tid har sin charm och också "ocharm" förstås.

    Lycka till på RUL, Snorkis!

    Nu snöar det här igen, det är ju helt otroligt! Och typiskt bara för att det här är den enda vintern i hela mitt liv som det inte hade gjort något om det inte var så mycket snö.

  • Telis

    muggles, i ditt fall med förlossningsdepression är det kanske fel råd att ge. Men för mig, som inte hade så lätt att få till den här lilla killen, så känns det som en jättebra påminnelse som jag behöver få ibland. Det har varit en jäkla resa och det här är det enda barn jag kommer att få, jag tycker att det är jätteviktigt att jag kommer ihåg det och njuter av nuet, inte bara koncentrerar mig på att jag är trött eller hur det ska bli sen.

    Men som vanligt så får man ju förstås tänka på vem man säger vad till. Nu verkar ju inte Vickan ha någon förlossningsdepression utan vara mer otålig och då kanske det passar bättre att påminna om att det här faktiskt ändå är en kort övergående fas i det stora hela?

    PB, bullbakning och långfrukostar är ju inte allt, att vara den mamman som hejar högst på handbollsmatchen kan räcka nog så långt!

  • Telis

    Men Vickan, du njuter väl av att dricka vin igen, som du har saknat det under graviditeten?

  • Telis

    Lappis, det är nästan så man tror att det finns en mening bakom allt, trots att jag inte är ett dugg religiös. Det är ju en sån himla tur att du känner så eftersom ni ska adoptera och att min ÄD funkade för jag hade aldrig velat vara utan graviditeten och den här tiden. Det är liksom som om någon sett till att det ordnar till det bästa för alla (om bara dom där jädrans köerna vore lite kortare! ).

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge