• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    Vickan - som sagt, jag dricker för alla gravida denna vecka. Vågar inte tänka på hur många flaskor vin vi har klämt sen i lördags ...

  • Lapinette

    Snaily - god natt!

    Vi tänkta klämma ett avsnitt av the Wire innan det är dags för sängen.

  • Lapinette

    pb - So you think you can dance är det ultimata dansprogrammet. Har sett varje säsong sedan den startade för en så där 4-5 år sedan. Du skulle nog tycka om den och liksom mig sitta där och lipa när de berättar sina livshistorier eller dansar så bra att det gör ont i hjärtat.

    Saknar också Piggelin så jag mailade henne i förra veckan och fick ett gulligt sms tillbaka. Mugglan har bättre koll på henne men jag tror inte hon har tid att hänga här med oss.

    En annan som inte varit inne på evigheter är Frullan.

  • Lapinette

    pb - jag faller lätt i tårar också.

    Nu ska maken iväg och springa. Han är så jäkla motiverad sen han anmälde sig till halva Lidingöloppet. Själv tänkte jag städa, pyssla lite, kolla alla mina kvitton och fortsätta mysa runt här hemma i min kimono ett tag till.

  • Lapinette

    Vickan - du får njuta av det fina vädret inifrån. Här i Stockholm snöar det IGEN!

  • Lapinette

    snaily - spring så jag har ytterligare en att heja på. Såg precis dina underbara foton. Jösses, vad vackert! Blir riktigt avis på sol, snö, varm choklad och mackor. Här blev det snöblask, grått och ett besök på NK istället. Fast vi har fått en massa nyttigt gjort så det känns skönt.

    Snorkis - då vet jag vart du arbetar. Min bror bodde i den staden i några år då hans fd fru (också fd tävlingsdansare) bodde där. Han undervisade då på dansskolan.

  • Lapinette

    Telis - han springer på SATS ... gatorna är än så länge för sliriga samt att han inte klarar av asfalt några längre sträckor ... därav hans val av Lidingöloppet.

  • Lapinette

    Även här pizza men lite annorlund med chevre, prosciutto och champinjoner. Vi får se om det blir Sancerre eller om vi skippar alkoholen ikväll ... säger jag som redan har druckit ett glas skumpa (det blev ju över från igår).

  • Lapinette

    Mrs B - kassler, det var jättelänge sen. Kanske ska ta och köpa och hitt'på'nåt.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge