• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    Snorkis - favoritdans var slowfoxtrot men vilken vi var bäst på varierade men jag skulle nog säga vals eller quickstep. På latinsidan gillar jag nog samba eller cha-cha mest. Fast vi var nog bäst på paso doble ... för där krävs det enbart att man går, går och går .

  • Lapinette

    kokisen - du menar småkidsen som jag typ hälften av dem aldrig ens hört talas om för de kunde knappt gå när en annan tävlade . Jag fyller ju skräcködla i år!

    kokisen, varför ha ångest?! Salongsberusad låter väldigt trevligt. Vi tog det ganska så lugnt igår ... bara lite champagne (ett glas var) och lite Sancerre .

    Ja, undrar var vickan är ...kanske sover pga sin förkylning eller... ?

  • Lapinette

    Telis - du verkar redan ha åkt annars skulle jag säga lite ensamtid på IKEA bland alla andra stockholmare är aldrig fel.

  • Lapinette

    Ahhh... Vickan, vi började undra vart du var??!!!

  • Lapinette

    mugglan - hon var helt suverän!!! Fast då såg jag henne i Globen. Har lyssnat på hennes skiva idag 2 ggr och blir genast nostalgisk.

    Själv är jag så jäkla slö efter att ha städat lägenheten och varit upp med skit på vinden att jag bara inte orkade klä på mig för att gå iväg till SATS. Sitter istället framför datorn och kollar in resmål/hotell ... som vanligt!

  • Lapinette

    mugglan - det var en helt otrolig show. Jag gick omkring med Pink i hörlurarna i flera veckor efteråt och maken beställde bums hennes konsert på dvd . Jag kommer nog aldrig mer att gå på Ullevi på konsert. Alldeles för stort!

  • Lapinette

    Sitter faktiskt och lägger in grafer i en powerpoint då jag ska ut till en stor myndighet på torsdag och bla, bla, bla i 1 timme för 25 personer. De ville även att jag skulle komma på lunch innan. Hjääälp, jag måste vara trevlig också !!!

  • Lapinette

    nenne - låter som en grym dag. Hoppas vi får några sådana i mars när vi ska ned till Österrike.

    Mrs B - usch vad trist med farmor och skit att svårmor inte kan minnas din allergi. Jösses, säger jag bara!!!

    Snaily - lycka till imorgon!

    Snorkis - det är inte som i Let's dance där man endast dansar en dans i en klänning utan tävlar man på högsta nivå så är det i 10 danser. Latin 5 danser och Modernt 5 danser. I latin har man en klänning och i modernt har man en. Och jag lovar att ingen annan vill ha din klänning när en tävlingsdag är slut . Normalt har man klänningen i 1 år och byter vid SM. En klänning i modernt kan kosta ca 10 000 kr. Jag hade tur för min mamma är fd sömmerska och har sytt till de flesta i Sverige så även till mig.

    Ego - har försökt att öppna en burk med färg men det satans locket sitter som smort. Har dunkat med hammare och skruvmejsel och slant så nu har jag ett rejält plåster på handen. Sånt där kan göra mig tokig .. .när saker inte går att öppna. Tog en liten paus nu framför datorn men jag ska ta mig f'n ha upp den!!! Arrrrggh!

  • Lapinette

    Tinga - jag vann!!! Men nu ser den ut som skrot .

    Vickan - vad då färgburköppnare, vad är det? Normalt är det maken i detta hus men han är ju i Barcelona.

  • Lapinette

    Vickan ...vad spännande!!!! Lycka till!

    Sweet - fy fasen vad gulligt med "lavjo". Förstår att hjärtat totalt brister när man får höra sådant.

    Sen tillhör jag en av de få som absolut inte känner som om det vore hela världen om jag missar de första 10 månaderna. Hade jag absolut velat vilja vara gravid, längtat efter en födsel och en litet grodyngel som skriker hela tiden så hade jag nog kämpat i något år till men, men, nu kan jag tänka mig att påbörja mammalivet något senare i stadiet utan att känna en stor sorg.

    Snaily - så ni är redan klara hos läkaren. Du får berätta mer sen. Trist att han är så trög.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge