• _koko_

    Vi fortsätter blanda och ge

    FF-lista har jag ingen, men johnny depp skulle garanterat finnas högt på en sådan! Har jag tyckt ända sedan 21 jump street-tiden. Högst skulle Heath Ledger hamnat med de ögonen och den dialekten, om han vore i livet. Han dog fö bara någon dag efter att conny föddes. Jag upptäckte det inte förrän flera veckor senare och blev alldeles chockad (då var ju inte nyheten att han dött utan något annat).
    Generellt gillar jag alla frisyrer, bara de är välvårdade.

    PB - Tycker du tänker helt rätt ang skolnärvaro idag! och vilken toppenmamma som belönar med våfflor!

    MSW - Kram, skolångest har vi nog alla haft. Mina läromedel gick inte att låna (i min värld är en bok utdaterad när den passerat 1-2 år, speciellt då när jag pluggade för, gulp, 11-14 år sedan), så det var bara att punga ut.

    muggles - Ooooooh!!!!!


    Telis skrev 2010-01-28 16:10:04 följande:
    Jaaa, vad kul! Min man får ha Professor Kalkyl som nick.
  • _koko_

    smint - Jag kan ju inte låta bli att tipsa om min och litens favvoitalienare: Mancini på Tunnelgatan 1. Tror AM var väldigt nöjd när hon med make testade också.

    Tillbringade precis hela förmiddagen med att skotta uppfarten, idag ska ni som bor i lägenhet uppskatta det lite extra.
    Men jag ser det som träning, vilket jag verkligen behöver mer av!!

    Någon som vill ringa mig, jag hittar inte min mobil??

  • _koko_
    Var det du snaily, jag trodde nästan det!!

    Ja, jag hann höra och insåg att det var tur att jag inte bad om det tidigare idag eftersom jag hade lämnat den brevid connys säng...

    TACK, det gav en ny dimension till vad man kan ha den här tråden till, jag är överväldigad!!
  • _koko_

    snaily - Nä, det var lyckans dag när vi flyttade hit och kunde säga bajjbajj telia. Lite knepigt blev det när de skulle koppla in larmet, men det gick att lösa det också.

    nenne - Tack för din påringning också.

  • _koko_

    Sportkillar jag gillar att titta på...? Zlatan, kan inte låta bli. Sen kommer jag inte på några fler just nu.

    snaily - Du vet vad vi sagt, håll dig borta från FL!

    Vinkvink, nenne, cykla duktigt!

    Gillar inte heller Pitten, och inte heller Jolie. De kan gott ha varandra. Såg dock en film nyligen som Pitt var med i, den första där jag faktiskt tyckte att han var bra. Hmmm, vad hette den... En sjuk historia. Och rolig.

  • _koko_

    Nu kom sambon och conny hem från en utflykt, måste lägga ifrån mig datorn. Höres!

  • _koko_

    Godkväll!

    Nu har hela familjen lagt sig utom jag som sitter med en kopp te. Någon måste kolla till conny när han har somnat och lägga på honom täcket. Han snurrar runt så mycket innan han somnar att det inte är någon idé med täcke förrän han sover.

    Tidigt, jag vet, men vi är rätt trötta hela familjen för tillfället.
    Lillebror hade dock en lysande natt inatt, matade bara 2 gånger, vilket är ungefär 4 gånger färre än normalt på sistone! Vågar dock inte hoppas på en trend.

    Read after burning, den var det ju! Tack! Sååå skruvad historia, och såå skön rollfigur Pitten hade. Synd att han xxx mitt i bara (någon här kanske inte har sett den ännu?)!
    Har ni sett Drowning Mona förresten? Även det en väldigt skruvad historia och rolig film. Om man har samma smak som jag vill säga.

    PB - Jag skottade som sagt 1½ timme i förmiddags, och när jag påpekade för sambon att jag inte fått nån cred för det fick jag tillbaka "va, har du skottat?". Det visade sig att han också hade skottat när han kom hem, säkert ett par millimeter nysnö, och inte ens reflekterat över snövallarna som jag hade byggt...

    nenne, var det du som frågade om kuratorn? Jag tycker hon är väldigt bra, hon ställer bra frågor och verkar dra riktiga slutsatser. Sen är jag nog inte så "svår", jag öppnar mig ju väldigt lätt och är bra på att (över-)analysera... Nu har vi träffats två gånger och pratat rätt allmänt, jag har fått "hemläxa" (öva på att be om hjälp t ex), och nästa gång ska vi prata mer specifikt om mina förväntningar på den här föräldraledigheten och hur det blev.

    porchez - Skönt att ni fick en vecka med fint väder iaf! Vi hade helt osannolikt bra väder på teneriffa (på vintern på nordsidan är det troligare att det regnar i två veckor), men jag är inte brun för det. Dels måste jag ju hänga med lillebror en hel del och han får ju inte vara i solen, men dessutom blir jag inte brun. Trist helt klart!

    vickan - Trist med föräldragruppen! Vet du vilka kläder som ska presenteras? Jag var på ett klädparty för Gangstar för ett tag sedan. Fina kläder men det blev fånigt, för det mesta fanns bara i några få storlekar, resten var slutsålt!

    Nu är teet uppdrucket och jag borde nog krypa i säng jag med. I morgon är det båda-barnen-hemma-dag, så då ser ni nog inte röken av mig om jag får gissa.

  • _koko_

    Kom på en sak:

    telis - Jag har köpt mina grobags på www.babyshop.se (man kan även handla i deras butik på söder och hälsa på fruLlan samtidigt ). "Tog 1.0" = Sommarpåse och "Tog 2.5" = vinterpåse.

  • _koko_

    vickan - Ah, klassikern (känns det som) i klädpartysammanhang! Har inte varit på något sånt, men kollat deras kollektioner på nätet ibland när kompisar handlat. Hoppas du hittar något du vill ha!

  • _koko_

    Tänk er brandbilarnas bröl (alltså inte tut-tut-tut-tut utan det andra). Och så tänker ni er det lite gällare.

    Det är Lillebrors nya favoritljud.

    Gissa om vi tyckte det var vackert när han satte igång halv 5 i morse?!
    Då hade jag fan betalat om någon hade kommit och hämtat honom...

    Att han återigen äter hela nätterna gör ju inte saken bättre direkt. Åååååh, vad arg och matt jag är idag!! Han sover plötsligt jättebra på dagarna, såklart, han behöver ju sova ikapp! Så idag ska jag prova att väcka honom och mata hela tiden på dagen i stället, för här verkar inte sömn föda sömn (som jag trodde var en regel fram tills jag träffade lillebror...).

    Förlåt, men idag orkar jag inte kommentera något. Kramar till alla!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge