• fru AM

    Vi fortsätter blanda och ge

    Jag har den på dvd ...


    Lapinette skrev 2010-01-28 09:43:02 följande:
    G är verkligen en klassiker! Undrar hur många gånger man har sett den?
  • fru AM

    Hej tjejer: tillbaks efter shoppingtur grande ...

    Telis FF-kille var ju supersöt! Bildgooglade honom och hittade honom i 1800-talsoutfit med spetskrås a la Jane Austen-filmatisering. Sånt kan man gå i gång på. Gillar hans namn också!

    Tomas Brolin! Eller var det Inga Gill? (De är så lika)

  • fru AM

    En svensk som jag tycker är väldigt snygg men som verkar väldigt pantad (vilket drar ner poängen till minus tyvärr) är Reuben Salmander.

    Tyckte även Rupert Everett var snygg FÖRUT - men nu har han plastikopererat sig så att man inte känner igen honom - så tragiskt!

  • fru AM

    Tyckte väl att jag kände igen honom! Vi slukar allt av Jane Austen härhemma - även maken engagerar sig (kanske inte i männen med spetskrås men i intrigerna) ...


    Telis skrev 2010-01-28 12:16:03 följande:
    AM, han ÄR faktiskt med i en Jane Austen-filmatisering - Persuation. Säg till om du vill låna DVD:n för en riktig dregelkväll.
  • fru AM

    Telis - tänkte på dig idag när jag SLÄPADE barnvagnen över plogvallarna vid Stureplan. Tänkte att himla tur att jag inte är nysnittad nu för det hade inte gått ... Sen tänkte jag på att du faktiskt är det och hoppas du tar det försiktigt om du går ut. Stanna inne, förresten!

  • fru AM

    Hår på bröstet, ja tack!
    Brad Pitt har jag aldrig förstått mig på, tycker han ser ut som en förvuxen griskulting ungefär. Hur han lyckade fånga snygga (men skrivade) Angelina är en gåta.

  • fru AM

    Nu ska jag berätta hur det ska vara:
    Män ska ha hår på bröstet, benen, armarna och ansat i grenen om de vill.
    Mängden hår på huvudet spelar inte så stor roll - men oavsett mängden så ska det vara svinkort. Alltså inte riktigt snagg men pälskort om ni förstår. Några stekarfrillor göre sig icke besvär.

    Jag är inte så kräsen

    Håller med om Seal! HAn är väldigt, väldigt snygg (och han och frugan ser så bra ut tillsammans med det svarta och det vita). Fast jag har aldrig egentligen varit attraherad av svarta killar. Inte heller av riktigt svenskt blonda.

    Det här ämnet är OUTTÖMLIGT!

    MSW: jag brukar handla begagnade böcker på www.bokborsen.se

    LAppis: vilken klänning blev det tillslut på festen i lördags - minns inte om du berättade det!

  • fru AM

    Är det läge för mig att börja babbla om min vaxade tysk nu igen förresten? (Han finns på bild på min vänlista på FB för de extra intresserade - dock påklädd)

    (han är dessutom tyskt blond - helt fel på alla sätt, förutom att han är 193 eller ngt sånt)

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge