Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Vi fortsätter blanda och ge

    Telis skrev 2010-02-08 09:32:26 följande:
    Men herregud, man får ju sätta saker i proportion också. Jag följer den här bloggen: faschingseskapader.blogspot.com/ Det är en pappa som skriver, underbart bra och fruktansvärt sorgligt, hans fjortonårige son blev ihjälkörd av roslagsbanan i Täby Kyrkby för tre veckor sedan och nu är det begravning imorgon. Vad är väl lite sömnlösa nätter?!
    Jag läser också den bloggen. Fy fan va jag grät när han skrev ner dageen då allt hände.
  • MuffinsTönt

    Nu är det lunchdags här i Muffinshålet. Tänkte ta en lunch nere på torget. Biffstroganof med klyftpotatis lät helt ok. Men världens kö är inte alls ok. Det får bli gårdagens mat istället. Miljövänligt och ekonomisk.

  • MuffinsTönt

    Förresten så gjorde jag dagens goda gärning igår. Det ringde en tjej från Damernas Värld och erbjöd mig "ett otroligt bra erbjudande". Jag tyckte det var så synd om henne (eller alla telefonsäljare överlag) så jag tackade ja. Sen var det inte alls dum grej hon hade ändå. Tre nr för priset av en. Det har jag råd med. Jag tänkte att hon har säkert inte alls fått in mycket idag så varför inte hjälpa till lite.

    Eller så har hon fått in 1384 st redan.

  • MuffinsTönt

    Liten med Mindre skrev 2010-02-08 12:56:01 följande:


    Muffins - vad snällt att du förbarmar dig över stackars telefonförsäljare...


    En sommar jobbade en kompis och jag för "För ett drogfritt sverige". Då ringde vi till folk och bad dem skänka pengar till oss. Gissa hur mkt vi tjänade den sommarn. Haha!
  • MuffinsTönt
    Lapinette skrev 2010-02-08 16:32:38 följande:
    Vickan - shit, vad spännande!!!!!!!!!!!
    Håller med!
  • MuffinsTönt

    Nu kommer ett helt ego-gnäll inlägg.
    Jag har varit så omotiverad flera dagar nu. Orkar inte ta tag i någonting alls. GÖr saker jag måste göra, utöver det så är det seeeeg. *ynk ynk*

    Nu är jag jag sugen på en ny Photoshop program -igen. Attans att de ska vara så dyra! Har ju en stenålders version av Elements så grunderna fixar jag. Men himla trist när man ska prova lite mer avancerade saker. Får bli ännu en sak på min önskelista.

    Lite kul med vad man prioriterar att köpa...

  • MuffinsTönt

    Jag hittade en låda med kassetter under sängen. Backstreetboys, Boyzone och Aqua stod det på dem. Haha! *Nostalgi* En låda med videokassetter hittade jag också. Men dem kastade jag.

  • MuffinsTönt

    Hej tjejer,

    smiter in här på jobbet. Finns ju inget att göra...!

    Här snöar det igen!!! Va fan, jag vill ju ha soooool!!!!!

    Skridskor -usch, darrar i knäna när jag tänker på det. Borde blitt sketabra eftersom jag bor 15 min från ishallen. Men nope! Är en äkta bambi på is. *fladdrar med ögonfransarna*

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge