Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Vi fortsätter blanda och ge

    koko
    Eller hur!

    Min kuk är stark som Arne Tammer

  • nennesjuttioåtta

    koko
    känns det bättre efter semestern? hur är kuratorn?

    Frumuffins
    Visst är det fantastiskt! Jag skulle kuna göra VUL varje dag för det var sån cool grej. Jag mår skitbra, tackar! Fisig, öm i bäckenet, hungrig. Har inte mått illa och det borde ju vara en jättebra grej men så läser man böcker som försöker trösta alla som mår illa genom att skriva att de som mår illa har oftast bättre graviditet (från a till bebis) eller att man inte mår illa om barnet har kromosomskador (en träningsbok för gravida som hade teorin om varför missfall blivit i samband med ansträngning/hopp och annat och de som inte mådde illa körde mer slut på sig och det kanske ändå var kormosomavvikelser). Jamentack för det.

  • nennesjuttioåtta

    EA
    Muffins är en dag efter mig, jag går in i v 13 i morgon (12+0)
    Du hinner haka på än1

  • nennesjuttioåtta

    inte muffins-muffins som i Muffinstönt utan Frumuffins.

  • nennesjuttioåtta

    nu är det godnatt (städning och tv).

    tack för idag!

  • nennesjuttioåtta

    gooooood morging ladies!

    Min kuk ? en kille att beundra...

    I morse hade det snöat ännu mer än igår, så vi sprang som vi hade grodfötter på oss på väg till bussen, för de hade inte hunnit ploga trottoaren vid busshållplatsen. Men hallå, var tog klass 2-stormen vägen?!??! Det här skulle jag bara kalla snöfall. Det börjar bli lite Vargen kommer över det. Men de vågar väl inte annat, kanske.

    Stökigt hemma, jag och min man är lata och kliver gärna över ryggsäckar, dammsugare och skor som står i hallen utan problem. Något som däremot är skönt (fastän jag hatar att göra det) är att ha köksbänken ren. Disken borta och rentorkad bänk nästan varje kväll. Det är skönt på morgonen att slippa se smulor och klägg. (nu kommer jag få fan för att jag skriver det här för köks-nazin hemma, eftersom jag försöker slingra mig ur det jämt). Däremot tror alla att vi har det välstädat jämt för det är det alltid när folk kommer hem till oss. men vem städar inte när det ska komma utannonserat besök???? Kom en vanlig tisdag, så får ni se på grejer. Den där jävla posten och kvitton och mina strumpor och jeans som jag dör ur överallt och dammråttor och kattleksaker...

    Free fucks? Jag vill inte gärna tänka på det för så fort jag föreställer mig någon snygg person naken med halvfjång så falnar den lilla glöden som fanns 8ett väldigt effektivt sätt om man blir lite finurlig på någon i närheten, tänk på honom åla sig mot dörposten med vinballe och du behöver inte oroa dig för att trilla dit). Men om vi ska prata utseende så är jag väldigt klassisk: Brad Pitt, George Clooney (ögonen), Johnny Depp, Orlando Bloom, Edward Norton, Leonardo DiCaprio. Däremot kan personlighet (fast då blir det ju faktiskt mest en roll de spelar) kan plinga till på de mest oväntade håll.

  • nennesjuttioåtta

    Koko
    hahah nä det där kraftpaketet kan de ju stoppa någon annanstans, höhöhööh!

    PB
    Usch, vad jobbigt med såna där konfrontationer och upplösning av konflikter men vad skönt att det ändå är gjort nu så ni kan gå vidare allihop.

  • nennesjuttioåtta

    Ore
    Bra tänkt där!

    Snaily
    här har vi nog fått 3 dm åtminstone, men väldigt lätt snö men det var bra för då blev det plogat igen så den där gamla snön som luckrats upp också fick komma iväg.

    Du förresten, hur vet man om en katt börjat löpa, trots p-piller? Nancy är helt jävla oregerlig på morgnanrna. hoppar på dörren för att hon vill ut (hon som knappt velat gå ut för att det varit för kallt eller för läskigt med snön) och det börjar redan vid 5-snåret. My god, hon ligger jävligt risigt till för att få komma ut men fönstervägen (som är stängd). Springer över oss, jamar som en dåre, sätter snurr på den där stora planchen, gnager på sladdar... Och igår såg vi en liten blodfläck på fönsterbrädet där hon brukar sitta. Uh oh... Är hon dyngkåt eller vad fan är det?

  • nennesjuttioåtta

    men hallå, säg nu då. Vilka udda personer kan det vara? Jag kan dra mina egna slutsatser.

    Robinson-Robban
    Carl-Jan Granqvist
    Han i Pirates of the Carribien som jag inte ens kan stava till, som har ett porslinsöga (han är väl med i brittiska the Office också?)
    Ipren-mannen
    Claire Wickholm

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge