Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Jag hade förresten min kamera liggandes på köksbordet häromkvällen och helt plötsligt är den borta, då har Elsa släpat iväg med den under bordet i vardagsrummet och så lätt är den inte. Jäkla kisse. Tur att den höll.

  • BrudSommar2006

    Nenne, japp, vi har fågelbordet utanför köksfönstret och hon får rysningar så fort hon får syn på en fågel! Oskar tror jag inte har orkat sitta och vänta tills en fågel dykt upp utan att hinna somna först.

    Lapinette, vi hoppas ju att hon lugnar sig med stigande ålder men vet inte hur länge till vi står ut, just nu svär vi mest åt henne, stackarn.

  • BrudSommar2006

    Stackars makens kollega, tur för dem att Stockholm nu börjat erbjuda KUB-test till alla och inte bara när man är över 35 för jag tror att hon är 29 år och han är 30 och de har precis gjort abort för att de fick reda på att barnet hade downs. Han berättade tidigt för maken att de skulle ha barn, typ så fort de själva fått veta det, för de jobbar rätt nära varandra och är bra vänner. Sedan har han varit borta ett par dagar utan förklaring men sedan kom det ett mejl. De gjorde KUB-testet och fick usla värden och gjorde då fostervattensprov och fick det bekräftat. Det är ju förstås olika vilket beslut man fattar i det läget men de var nog rätt deppiga har jag förstått.

  • BrudSommar2006

    Nenne, usch ja, jag är blandat tacksam att det inte drabbat oss och sorgsen att det måste hända någon alls.

    Oskar är förresten jättemysig, Iris älskar honom! Hon kan göra nästan vad som helst med honom och han orkar inte flytta på sig, ja förutom häromkvällen när hon försökte lyfta honom i rygghåren då.

  • BrudSommar2006

    MSW, usch, jag känner väl igen känslan men det är väl tyvärr bara att kämpa på. Jag köpte alla böcker nya och lade en förmögenhet på det men jag tordes aldrig chansa och ville ha tag på allt så fort som möjligt.

  • BrudSommar2006

    Snorkis, aha, han är okastrerad. Annars hade det omkullkastat min teori om mysiga hankatter!

  • BrudSommar2006

    EA, jag är fel person att svara på frågan eftersom jag inte är så förtjust i vit choklad men hallonmuffins låter fantastiskt annars. Är det frysta hallon? Om de inte är för svåra att göra tar jag gärna receptet sedan! Fast tror att det blir utan frosting, brukar alltid få till muffinsen och sedan förstöra dem när jag försöker smeta något på.

  • BrudSommar2006

    EA, muffins med vinäger???

    Snigeln, nej när vi bestämde oss för att prova ragdoll så var det inte riktigt det här vi läst om rasen... Vår förra katt var en birma, Rasmus som blev påkörd, och Oskar är ju 75% birma, jag börjar tro att det är "min" ras!

  • BrudSommar2006

    Jag väntar tills jag hör hur utfallet blir innan jag gör vinägermuffins i alla fall!

  • BrudSommar2006

    Muggles, tio dagar är OK minns jag, men det är precis på gränsen för nio dagar eller mindre är inte OK. Detta vet jag för att jag själv ofta har haft tio dagar och har googlat på det tidigare, fast nu orkar jag inte leta upp länken just nu för jag har äntligen lyckats lägga ifrån mig en sovande Astrid och tänkte göra lite nytta nu här. Hursom, tio dagar är fortfarande normalt!

    Ore, nej, Elsa kan omöjligt vara speciellt rastypisk, trist att vi lyckades få tag i ett måndagsexemplar!

    AM, visst är Elsa en ragdoll, och det är nog safe att slå till på en för vi har redan tagit det bråkiga exemplaret så det är nog bara snälla, slöa kissar kvar till er i så fall!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge