• _koko_

    Vi fortsätter blanda och ge

    EA - Nejdå, det är det som är charmen med burlesk, alla får plats oavsett hur man ser ut. och det går jättebra att twirla med myggbett också. Har jag sett.
    Och nej, det var inte heller den sortens "dans" jag sysslade med i min ungdom.

  • _koko_

    lappis - Ja, uppenbarligen är jag betydligt äldre än du eftersom jag inte hört den låten förut (jag uppfattade den som relativt ny, eller?), och jag slutade titta på mtv för några år sedan... Och det är det ju bara gamla stofiler som gör! Slutar titta på musikkanaler alltså.

    PB - Smaklig måltid!

  • _koko_

    lappis - 10 år, då är jag äldre än jag trodde!

    PB - Vad har du för filter påslaget??  Ah, nu hittade du ju rätt. Förlorade mig en stund i burlesk på youtube, kolla in knicker kittens!

  • _koko_

    EA - Det är svårt att skilja på burlesk och striptease för vissa, men kolla på knicker kittens, DET är burlesk! Haha, känner så igen det där, jag fixar presenter till "min sida" och sen får sambon skämmas för sin sida. Fast ibland pressar jag honom bara och talar om att det är bäst att han fixar något för jag tänker inte göra det.

    lappis - Töm baren på polaren roger vettja!


     

  • _koko_

    Hahahaha, smart programmerat, fick ett felmeddelande att jag måste skriva mer för att få posta, och när jag klickade ok postades meddelandet (dvs där jag bara hade skrivit sidfot).

  • _koko_

    Fan, conny välte mitt vinglas, trodde det var jag som var på pickalurven??

    Hej snaily!! Minns inte alls hur lång tid det tog att få kubtid med conny, med lillebror gjorde vi ju privat och då fick vi tid typ nästa dag. Tror de prioriterar efter vilken vecka man är i, det går inte att göra efter 13+6.

    EA - Kanske är det browserberoende, jag kör IE.

  • _koko_

    snaily - Hur är det med korven idag?

    porchez - Heja dig och jobbet, har inte skrivit det förut!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge