Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Vi fortsätter blanda och ge

    Muffinstönt/muggles
    exakt! Vet de ens hur barn blir till som tror på den teorin?!? Det är ingen jävla lergubbe som väntar på kommando från moderskeppet.

  • nennesjuttioåtta

    *räcker fram ett glas*

    Muggles
    nej, de tänker nog inte alls. Men det gjorde inte jag heller första gången men det funkade inte. Inte andra gången heller. Varför fungerar det inte då man INTE tänker på det?


    muggles skrev 2010-02-05 10:50:34 följande:
    EA: ahaaa, är det såå. Tänkte inte på det... Klart äggskalet hårdnar om man tänker på det för mkt, det är ju självklart.Och de som lyckas på första försöket - de har naturligtvis inte tänkt på det här alls! Eller hur?! Det är ju först när man misslyckats en sisådär 4-5 gånger som man överhuvudtaget ägnar det en tanke. Eller hur?!men ja ä int bitter...
  • nennesjuttioåtta

    var man ändå för inställd på det? Ja, man sabbar för sig själv hela tiden.

  • nennesjuttioåtta

    Fru E
    Been there done that. Vet inte hur man undviker att hamna där. Samtidigt så vissa månader, när jag kände att det var så läget var? det kommer kanske inte funka ? då mådde jag bättre. Månaden efteråt kanske det var hur nattsvart som helst så jag visste aldrig hur det skulle bli efter nästa BOM. Vi gjorde planer om B&B i italien som plan B (alltså fly fältet) om det inte skulle fungera. Mest för att se att man kunde leva vidare på något vis. Sen.

    Men när det funkar så fattar man ändå inte att det gjort det. Det känns ju inte (än). Man är inte färgad grön. Allt är som vanligt, förutom att man är långt från depphålet. Och man vet inte hur det gick till. Även om vi fick hjälp på traven. Var det AH som gjorde det? Eller vad var det annars?

  • nennesjuttioåtta

    Lappis
    Tog lite längre tid för mig att skriva.
    Och visst är det så. Man blir mer luttrad och måste inse att man inte kan fokusera på det varje månad. Särskilt när man provat allt. jag fattar inte att vissa orkar 10 IVFer. Och ge upp, det är ju ändå så att man måste gå vidare på ett annat vis då. Med eller utan barn. Från egen tillverkning eller annans.

  • nennesjuttioåtta

    vilken skön helg, Liten!

    Nä, sladda in och lätta upp stämningen lite nu!

  • nennesjuttioåtta

    passions
    nej, IVFer borde ju inte fungera alls i så fall. Det enda man gör är att påminnasoch tänka på det. Timer för att komma ihåg medicin, kolla dagar så man vet när det är blodprov, VUL och ÄP, ET, hur mår jag, hur känns det, kommer nedregleringsblödningen när den ska... Men vet du, det gör det faktiskt. Det funkar för väldigt många trots att man tänker för mycket på det!

  • nennesjuttioåtta

    Och så fanns de tinget foglossningsbälte där min BM sa att de sålda. Nu vet jag inte alls hur jag ska göra. Beställa från nätet eller vända mig till VC?

  • nennesjuttioåtta

    AM
    ibland funkar inte ens en sexpartner och humpa mycket, även om jag hade lågt FSH . Hoppas hon lyckas till slut ändå! Kan man göra äggdonation med donerade spermier?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge