• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    Hej Vickan!

    Vad gör du hemma???

  • Lapinette

    Parnassia - springa ett lopp eller simma ... inga problem att få kräkningar efteråt.

    kokisen - vaselin?!

    Vickan - usch, förstår om du blev helt darrig av att höra skriket. Vem fasen skulle inte bli det men jag tror att det kommer att gå suveränt för dig. Inga skrik här inte!

  • Lapinette

    Jag har missat "alla" guldmedaljer på tv men däremot läst om dem dagen efter i tidningen. Har inte tålamod att sitta framför tv'n och invänta att det ska bli guld och vill självfallet inte missa de underbara dansarna som närmar sig finalen i "So you think you can dance". Igår var det flera danser som var helt sagolika.

    Nå väl, när jag kom hem från träningen igår så låg det ett paket på hallgolvet. Misstänksamt likt det jag skickade till mugglan för några veckor sedan. Attans vad nyfiken jag blev ... slut upp det och inuti låg ytterligare ett paket, med rosett och en present från gulliga mugglan . Tack, jag blev överraskad och glad!

    Tänker på det ibland vilka bra vänner man har fått här via cyberspace. Och förresten tjejer var det inte vääääldigt länge sen vi hade en brunch?

  • Lapinette

    Fru E - vad spännande, inte långt kvar!

    Tinga - igår var det ett riktigt bra avsnitt, flera höjdardanser.

  • Lapinette

    AM - Cat Deeley är lång och har alltid 10 cm höga klackar men så är dansare också generellt korta. Och visst var det hans fru som fått armen ur led men hon kommer att stanna kvar för jag har sett dem dansa jive (har jag för mig) på youtube tillsammans i tävlingen. Så om du vill se mer av honom - kolla in nästa vecka igen. Vet även vem som vinner men det är som "vanligt" inte den bästa dansaren utan den som är populärast bland amerikanarna. Den bästa hamnar ofta tvåa.

    Bryan Ferry .... brorsa till Björn !!!

  • Lapinette

    BS - ja visst är det så. I fjol var den bästa dansaren Brandon och han kom tvåa, minns även när Benji vann då skulle ju Travis ha vunnit och när Sabra vann (hon var visserligen ett under då hon bara hade dansat i två år) men ack, ack vad Danny var duktig (som självfallet kom tvåa).

  • Lapinette

    Omsan - vad jobbigt det låter. Hoppas läkarna hittar något som kan hjälpa.

  • Lapinette

    Omsan - har tävlingsdansat, 10-dans ... så där som de gör i Let's Dance.

    MuffinsTönt - så inga barnplaner? Eller har du satt upp någon gräns/mål som några av mina singelväninnor, typ när jag är 35 (fast nu har de båda passerat och ändå inte gjort något) så ska jag ställa mig i adoptionskö.

  • Lapinette

    Muffinstönt - du får säga till mig om jag blir för "personlig" och du inte vill svara.

  • Lapinette

    Ore - förstår att du har koll på vår elit och jag hade också hört om honom men då pga att han är tillsammans med just henne.

    Muffinstönt - förstår precis och lite så resonerade jag också innan jag fann min prins. Inte att jag inte ville gifta mig och inte skaffa barn utan att jag inte ville göra det om och utifall inte prinsen dök upp ... hur många negationer får man skriva i en mening??!!!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge