• fru AM

    Vi fortsätter blanda och ge

    Koko: bra att vi hittat bidrottningggelén! Så Snaily får chans att gnugga burk.

    Idag ska Hektor begå sin Moderna muséet-debut, vi går dit mest som sällskap åt min nya pappakompis och hans dotter. JAg gillar egentligen inte Moderna Muséet (får man säga så?) och tavlorna där. Men social vill man ju vara!

  • fru AM

    Olja eller tvättkräm från apoteket kulle jag ha om jag inte använde våtservetter till allt (torkar snor, torkar uppspill på golv, torkar bajs. tvättar händer lite snabbt). Jag är med i imperfekta mamaklubben!

  • fru AM

    Liten: lägger en liten försiktig gissning på pojke ...

    Nenne: Långt att åka?!! Men ni kan sova över på vägen - vet ett ställe i Långshyttan - om P blir oregerlig i bilen! Eller är det Nancy som inte har någon slalomutrustning än? Säg som det är!

  • fru AM

    JAg är inte heller sugen på glass när det är så kallt INNE! Vi har så kallt hemma så att det är hemskt. Elementen är glödheta men jag tror rummen är lite för stora eller så är det elementen som är för små ... Den enda sköna platsen är framför tvättmaskinen där vi har golvvärme. Där skulle jag kanske kunna äta glass.

  • fru AM

    Mugglan och Lappis: GROOOOUMPFF-kram!

    Liten: hoppas verkligen din man kan följa med dig till BB. Om jag hade varit i den sitsen och om min man inte hade kunnat följa med pga sjukdom eller utebliven barnvakt så hade jag hellre fött själv än tagit in en "utomstående". Men sån är jag. Om jag hade haft en syster så kanske hon hade kunnat funka - oavsett barnafödandeerfarenhet - det beror ju på närhetsgraden. Sedan är man ju inte särskilt ensam i förlossningsrummet vill jag minnas ... tyckte det var värsta "T-Centralen i rusningstrafik" i vårt rum ...

  • fru AM

    PB: tog precis ett kort med mobilen på fina buketten som nu slagit ut i full prakt - helt fantastiska blommor. Vill du se? Inboxa mig ditt mobilnummer (om du kan ta emot MMS?) så skickar jag!

  • fru AM

    Fint hus i Ålsten du länkade till Lappis! Fast irriterande pelare på flera ställen (de har väl slagit ut bärande väggar och tvingats staga upp konstruktionen). Trots det jättefint!

  • fru AM
    nennesjuttioåtta skrev 2010-02-26 08:33:11 följande:
    AMen annan grej, ni har väl tänkt på att det är öppet spår på söndag och om ni åker hem igen nästa söndag så är det Vasaloppet = myyyhhhyhyhyhyyycket bilar från Sälen och hem... Moravägen kommer bli totalstopp så antingen åk Västerdalsvägen eller fråga mig om genvägar i skogen...
    Vägverket informerar via Nenne! Det är jättebra att ha dig i tråden även till detta! Vad är Öppet spår? KAn man åka Borlänge - Vansbro-Sälen utan problem då? (Västerdalsvägen vet jag inte vad det är men så är jag visserligen ingen bilförare heller). Vasaloppet påverkas vi inte av för då är vi redan hemma (hoppas jag - åker hem på torsdag).
  • fru AM

    Hej tjejer!
    Gud vad ni snackelisnackar en gammal tant som jag hänger inte med i svängarna. Min pappa såg ut som Carl-Anton den gamle trubaduren om någon minns honom - minus 15 kilo och det allra yvigaste håret.

    Lappis: bäst man slutar ställa vagnen med Hektor i utanför affärer, hör jag det!!! Fast ni kan få låna honom någongång om ni är sugna på att testa bebislivet ett dygn eller så. Nu börjar han ju bli så gammal som ett adoptionsbarn skulle vara - eller hur små får man dem förresten? Våra kompisar som vi ska till Sälen med har två adopterade och de hämtade dem när de var 3-4-5 månader ungefär (sedan har de en yngre ivf-biologisk dotter också).

  • fru AM

    Nenne: vi vågar inte göra annat än att åka Borlänge - Vansbro - Sälen (det var väl rätt?) samt hålla noga utkik efter skidåkande älgar (hoppa de har varselkläder på sig). Nu ska jag iväg och hämta Livia och försöka undvika att bli knockad av nedfallande isklumpar från taken i stan - livsfarligt!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge