Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Vi fortsätter blanda och ge

    Ore
    OOOHH jag dreglar!

  • nennesjuttioåtta

    god morgon!

    Lappis
    *andas djupa andetag* Oooh det kliar i hela mig när jag hör sånt där! Kul med skridskor dock! Läskigt med tunnebaneincidenten, hade han tappat mobilen på spåret och hoppat efter, enlgit aftonbladet?

    Här har det snöat multi igen, så himla tröttsamt! Och såklart hade de återigen plogat igen vår utfart så maken fick ägna hela morgonen åt skottning. Nu får det räcka, vi har ju hur mycket som helst redan!!!

    VVickan
    Jaså, du är här fortfarande! Fy sjutton för förkylning!! Hoppas du hinner pigga på dig tills det är dags!

    Cicci
    Jag mår tokbra, tackar som frågar! Hoppas det bara är en fas för lillskorpan, så att hon börjar äta snart!!!!

    Tinga
    smoothie låter ju som en bra idé?!? Eller små bitar macka med kletigt, sött (och schveinigt gott) messmör på som de kan slicka av även om de inte vill äta brödet?

  • nennesjuttioåtta

    jag tror aftonbladet hade någon lista från en läkarepå Linnékliniken(?) på myter om barnlöshet, där stressen stod med som just en myt.

  • nennesjuttioåtta

    BS
    Men usch, stackars maken! Iris vet väl att du alltid kommer till slut så då får hon ju sin vilja igenom. har inte BVC något förslag så att ni kan få lugna morgnar??!

  • nennesjuttioåtta

    muffins

    Jo men föra veckan hade det snöat 173 cm den här vintern. Och igår kom det 2 dm till. Det är som snökaoset -98, förutom att då kom samma mängd på två dagar, nu har det ju hunnit sjunka undan. Vi har sån konstig gård så vi kan inte skotta undan snön hur mycket som helst heller, det är antingen staket, hus eller såna nivåskillnader att det bara är att göra några bautahögar och sen är det stopp.

  • nennesjuttioåtta

    BS
    Men när de är iväg på sina buss- och tågåkarturer (som jag tycker låter urmysigt!), verkar det ju bli kaos ibland då också?

  • nennesjuttioåtta

    lapinette
    Låter ju fint. men hur vet man om man är stressad om man inte känner sig stressad utan bara tänker väldigt mycket på att få ett plus? Och man vet att man har ägglossning.

  • nennesjuttioåtta

    Cicci
    bäst att köpa flytande alvedon, suppar blir så äckliga när de löses upp.

  • nennesjuttioåtta

    BS
    han kanske tycker det är värt att prova, även om det kommer bli en pärs så kanske det blir bättre efteråt och det måste ju vara trevligare än kamp varje dag?

  • nennesjuttioåtta

    igår blev jag avslöjad som gravid av mina gamla kollegor. Dock hade ingen modet att fråga mig. Fast det känns lite väl tidigt att det syns redan, eller? Är jag verkligen så dåligt tränad (säg det inte , jag vet redan svaret)

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge