Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Vi fortsätter blanda och ge

    dags för matlagning! *kockmössa på*

  • nennesjuttioåtta

    nyss ringde min BM och berättade att mitt ferritin fortfarande ligger väldigt högt. Men hon hade pratat med en läkare på specialistmödravården så det enda vi ska göra är att ta ett nytt prov om tre veckor. Men som tröst skule vi få lyssna på hjärtljuden då.

  • nennesjuttioåtta

    PB
    yeiks vilken tur med sotarn!!! Här har vi haft sotarn enbart för att inspektera installationen av kaminen, vet inte när de ska sota den gamla skorstenen (kaminen sitter inte vid murstocken). Men de var då inte här förra året så jag antar att det är vartannat. Hoppas jag. Men det där borde väl komma regelbundet utan att man gör något?

  • nennesjuttioåtta

    lapinette
    ja, precis. De skulle avvakta nästa provsvar och sen vet jag faktiskt inte vad man gör åt det, mer än åderlåtning men det är nog inte aktuellt. Det visar sig. OOH, jag som brukar tycka rödspätta smakar lite för mycket järn (jag vet, det låter konstigt) men nu blev jag jättesugen på det! Andra dagen i rad, hahaha1

  • nennesjuttioåtta

    Lappis
    ååh det låter jättegott!

    Jag har en italiensk paj i ugnen, så det blir sent ätit här med.

    PB/Vickan
    Funkar vildkaprifol i växtzon IV också? Jag skulle vilja ha en jasmin också, eller om det är doftschersmin (??) jag menar. hur vet man skilnaden? Grannen har en jättestor som luktar ljuvligt men det kommer bara i små puffar bort till oss. Och den verkar ju trivas och ger lite skyddad insyn också. Eller också ska vi fortsätta fylla den sträckan med nypon istället. Vet int.

  • nennesjuttioåtta

    FREDAG! WOHOO!

    Passionsblomman
    Tack för tipset! Jag ska kolla upp det där, men det känns avlägset men planera kan man ju göra ändå.

    lappis
    Din lilla livsnjutare där, tog sancerren slut? Jag hade i gröna och svarta oliver, soltorkade tomater (ta dem som ligger i olja, vi hade bara torkade och de hann inte mjukna), parmesan, mycket tomater, vitlök, lök och ägg och en skvätt grädde.Den här var det förresten: www.tasteline.com/Recept/italiensk_paj_med_oliver_och_soltorkade_tomater
    Vi hade rökt skinka till. Nancys huvud började snurra runt av bara doften från den.
    Jag tyckte inte den var lika god som en annan paj jag gjorde som var ungefär likadan, men vad som helst brukar ju funka att peta ner. Det ska vara riven ost på den också men vi hade ingen ost hemma.

    BS
    Än så länge den dyra, men det här extrabesöket skulle vara gratis. Vi ska byta efter nästa bokade.

  • nennesjuttioåtta

    Sweetie
    *vinkar över atlanten*

    Snaily
    när börjar du med sprutorna igen? Skönt med gott morgonhumör! jag har varken eller, är som en zombie bara. Varken skrattar eller grymtar. Men andra skulle nog säga att jag hade ett dåligt morgonhumör...

  • nennesjuttioåtta

    Lappis
    Håller på med en företagspresenation, yeiiii... Men försöker fuldansa medan jag sparar.

    Snorkis
    jag har hört att om man inte brukar känna sina tarmar annars så är det inte tarmar utan bebis man känner. SÅ JÄVLA COOLT! Vad kul!!!! Och grattis till jobbet förresten, det har jag nog inte sagt!!! Vad kul med bröllop i Italien, det borde väl funka att åka, tycker jag?!??! men jag har ingen aning.

    Vickan
    gött att du är piggare!

  • nennesjuttioåtta

    PB förresten, eller någon annan
    vad luktar godast, smultronschersmin eller doftschersmin??? Det får inte lukta för tungt utan friskt bubbelgum typ Ingen tantparfym som lagrats under armarna ett par dagar.

  • nennesjuttioåtta

    men gud vad dum jag är, vi har ju redan en kaprifol! Men så bra, då vet jag ju att de trivs. Men den doftar inget och blommar ganska tidigt. Nu har jag glömt vad den heter men det börjar på T?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge