Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Vi fortsätter blanda och ge

    Nu hakade först hela BT upp sig en lång stund, sedan fick jag svara på någon undersökning. Har ni gjort det också?

    Vad skrev ni på vad som skulle göra forumet bättre? jag skrev att jag vill ha kursiv stil så man vet när man betonar och när man skriker. och att jag vill ha fler smileysar, en som rodnar, en som gråter -med tårar- och en som är rädd tillexempel. Och att sökfunktionen suger, bland annat.

  • passionsblomman

    Hejom fejom! Jag har haft sådan explosionsartad huvudvärk inatt och hela förmiddagen att jag först nu är uppe-i pyjamasen!
    Men nu har det -tack gode Gud- gått över så nu känner jag mig som en människa igen.

    Cicci- shit vad arg och galen jag hade blivit över uvi-missen om jag var du! Fy vad onödigt och riskfyllt för lilla Skorpan! och vad tråkigt med dödsfall! *skickar en kram*

    Mugglan och Nenne och alla andra livsnjutare. det är nog rätt vettigt att välja att se diskussionen som uppstod som berikande på så vis att det finns så mång utgångspunkter och så mycket som ryms i saker och ting. Det som av någon ibland bara sägs (som "slappna av") nästan i förbifarten kan få en annan att vilja bli en mördare.

    Jag har inte sett inlägg, förklaringar och utläggningar oom enskild kritik mot någon allas och inte heller någon tävlan eller annat. Bara ett intressant vidare samtal med olika reflektioner och infallsvinklar på saker. Jag tycker verkligen inte att någon har något att vare sig be om ursäkt eller bli ursäktad över.

    För min del gör det heller inget om något blir lite känsligt eller ifall någon blir upprörd ibland, bara man får förklra vad man egentligen menar. Och vill den personen fortfarande vara uppröd, så är det också ok. Man måste inte vara så förbaskat sirapslent överens om precis allt jämt.

    Jag är övertygad om att alla fattar vad alla hittills menar och jag tror dessutom att detta är ett ämne man kan tala om över mer än ett glas vin-precis som Frullan föreslog.
    Det tangerar ganska många delar av att vara människa. Vore mycket konstigt om det inte också rörde vid våra känslor.



  • passionsblomman

    Jag blev helt sonika avbruten och bortkopplad, för telekillen kom och skulle fixa med vår knasande hemtelefon-och då kopplade han helt abrupt bort internäääätet också. Nu har han åkt och det tutar i lurarna igen. Åter till trådarna...

  • passionsblomman

    Näää Mugglan! Hörrö! Kom genast tillbaka!!!

    Om man måste vara stabil för att få ara här, då borde jag nog aldrig hoppat på tråden alls!

    Det betyder jättemycket för mig att du är här , inte minst för att du-som jag längtar efter det där andra barnet och har så många tankar jag känner igen. Din närvaro gör mig mindre ensam. Blås mig inte på den! Pleeeeeease! Dina inlägg är bland de jag har mest tröst av!!!


    muggles skrev 2010-03-04 17:10:51 följande:
    Jag ville bara in och be om ursäkt för mitt utbrott förut. Jag är helt enkelt inte stabil just nu utan mår piss och därför så lämnar jag er ett tag tills jag mår bättre, så att jag inte sprider dålig stämning i tråden.
  • passionsblomman

    Jag som just SKREK till min man och son att:
    "detta är förbanne mig en helt jävla fittig SKITdag och ni gör den inte bättre så ni kan lika gärna gå till dnnen där träningen NU och jag kan lika gärna äta min middag ENSAM och UTAN er och jag SKITER i vad ni gör resten av dagen. Den här dagen borde ändå aldrig solen ha gått upp!!!"

    Det är väldigt balanserat och stabilt det. Och jag känner mig som en sann glädjespridare och energispruta. *skrattar ihåligt*

    Jag skulle just sätta mig här och välja om jag skulle andas i en påse eller gråta en hjälplös skvätt. Åsså läser jag att Mugglan inte vill förpesta tråden....Okej, då får jag också hålla mig undan på obestämd tid. Typ tills ivf:en misslyckats och jag sedan krisat klart över det och börjat hantera tillvron igen.

  • passionsblomman

    *kramar tillbaka*

    Alltså, en av de livräddande egenskaper den här tråden har är väl iallafall att man slipper ha sina psykbryt helt ensam och allena? Och kanske hjälpa en att någorlunda hålla balansen på den slaka lina barnlängtan/oro/funderingar är att gå på.

  • passionsblomman

    Koko, nä, du tror de har större gap än de har! Hihihii!

    Och vad ÄR det som händer i mina trådar egentligen. Här är det dödsfall för både Cicci och Frullan, i min ena andra tråd är det en häst som måste avlivas och i den andra bebistråden åkte en tjej just in med sin katt- vilket ju Frullan också gjorde nyligt. Och begravningar på alla håll och kanter är det också.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge