• FruCicci

    Vi fortsätter blanda och ge

    BS, först: Jag vet inte varför det är mer hallaballou när barnet är långt o väger för lite.... jag har bregott i maten, men det går tungt. Jag blir stressad när hon inte käkar (kan bara tänka mig hur stackars Tinga mår....)Hur som ska vi på extra vägning efter Dubai, för att se om hon gått upp ngt. Sist var det bara 120 gram på ca 5 veckor


    BrudSommar2006 skrev 2010-02-09 14:21:42 följande:
    Tittar på Förlossningskliniken och det är en tjej som sätts igång utan att ha gått över bara för att hon tröttnat! Bara för att det blev igångsättning och tog tid så var de tvungen att göra kejsarsnitt mitt i. Farmor och mormor sitter utanför och väntar. Bara i USA...
    Måste bara säga att jag 2 veckor FÖRE BF fick en tid för igångsättning för att jag var för trött på det!
    Fick en remiss skickad på måndagen, så jag besökte barnmorskan o hon sa att vi skulle färdknäppa. Men sen föddes hon på tisdagen och det gick bra ändå! MEN det finns möjlighet hemma i Svedala med

    Läser i kapp
  • FruCicci

    Oj vad jobbigt Tinga, vet inte heller vad jag ska säga. Men de flesta mammor älskar ju se sina barn äta bra och sova bra, så förstår liiiiite hur du har det.

    muffins o kladkakor med massa blommor o mango o annat smaskens.... my god vad sugen jag blev....
    Grattis Fru E, du fyller år.... ha ha typiskt mig att inte ens tro det, man är ju van att säga grattis för + i tråden....

    Lappis, jag gillar med att vara i naturen!

    Fast idag har vi promenerat ner till bussen och åkt till NK jag och Barnen för att titta på lastbilarna och grävskoporna! Mycket intressant, inte alls kallt!

    AM du är ju fantastisk på att hitta saker! Lät suveränt med fisventilen.

    Telis, jag gav minifom till Victor tyckte det hjälpte. Sen ncyklade jag med hans ben ist för magmassage, som han inte heller gillade.
    Man kan även lägga dem över sina knän o rulla dem från sida till sida fick jag höra nyligen.
    Victor hade ju inte så ont i magen, han bara kräktes flera liter om dagen ist, nog så irriterande
    Underbart med OST o annat smaskigt Telis

    Nenne, oj vad snabbt det går Mår du fint?
    Så roligt, man njuter av ditt plus fortfarande

    Nehepp, nu kallar barnen - hinner inte mer, måste leka lite med dem innan de ska lägga sig om en timme.

    Kram

  • FruCicci

    VICKAN - låter ju som det är på GÅNG
    Har du kännt så tidigare?
    Hjälp vad spännande!'

    AM; just så där med benen gjorde vi med, jag skrev cyklade, men det var det du skrev jag menade, du formulerar dig så mycket bättre, jag hittade inte hur jag skulle på ett kort sätt beskriva det
    OCH vad skön inställning er sköterska på bvc har!
    Vår är jätte gullig med, men eftersom Skorpan får nojja när skeden kommer och även kräks, så ska de kolla henne lite extra.
    Hur som blir jag stressad av situationen, Victor har ju alltid ätit, fast inte så varierat

  • FruCicci

    Vickan, jag skulle som Parnassia tagit en alvedon, eller 2 (!!!) faktiskt och se om det släppte något inom närmaste timmen, gör det inte det så är det nog läge att se till att väskan är packad och maken redo inom det närmaste.

    Nu verkar ju alla vara olika, men jag har ju fött barn ganska snabbt och hade med Victor mensvärk som kom lite då o då och sen bara brakade det loss.

    Med Skorpan kände jag mensvärk första gången när jag var uppe hos Victor på natten vid 04, sen kunde jag somna om, men när jag vaknade vid 08 tiden hade jag mensvärk som kändes lite ondare var 15e minut. Sen sa det bara bang, jätte läskigt, bara eskalerad kvicksnabbt, sen kom hon som ett skott på 2 minuter!!!

  • FruCicci

    Föder du barn i natt kanske du till och med är hemma på fredag Vickan och kan ta med Trollet på lunchdaten!
    Lycka till!

  • FruCicci

    Porchez,
    beklagar sorgen, har missat det inlägget om din lilla morfar.
    Det ska bli fantastiskt skönt med Dubai. Vi flyger denna gången med Norweigian, för de är klart billigast just nu och så har de direktflyg från Stockholm.

    Vi betalar endast 11 000 kronor!! Skit billigt! För alla 4

    Lillan är gratis och Victor var något billigare. Det som är knäppt med Norweigian o andra lågpris flyg är att man får betala för allt bagage, 70 kronor per styck. Går man över 20kg får man staffavgift på en hög summa. Sen får man betala allt i kabinen, mat osv... ha ha jag är ju van vid att sitta och bara beställa....

  • FruCicci

    Mugglan, jag har inte nämt det mer än till Frullan tror jag, för jag trodde det var en fix idé hon hade att inte äta ordentligt. Men nu har det blivit värre. Jag gjorde som kära frullan sa och gav henne inte mat på över 4h timmar, då åt hon iaf innan, så hon fick bara mat ca 4 ggr per dag.
    Nu i morse så ammade jag kanse vid 05, sen försökte jag ge henne gröt vid 08, tok vägrade. Sen försökte jag amma lite, men hon somnade, sen vid 11 tiden tänkte jag att hom borde vara hungrig, då åt hon endast en halv burk och mestadels tvingade jag in maten. Hon fick lite fruktpure med, men sen spydde hon upp nästan allt.... i eftermiddags gav jag henne 1/2 fruktpure, även det med kämpande.
    Tvingade i henne en halvburk mat med smör, gick kanppt för hon fäktade så med armarna... Totalvägrade gröt efter badet och ist försökte jag med välling, men inte det heller, så jag gick amma, men hon äter inte så mycket vid amningen heller.

    BS skrev ngt om att det kan vara urinvägsinfektion? Jag ska kontakta bvc i morgon, för jag har inte lust att åka till Dubai med en matvägrandes unge...
    Hoppas så klart att det är bättre i morgon igen...

    Är det någon (mer än Tinga) som har haft ungar som tramsar så där mellan varven?

  • FruCicci

    God morgon,

    Tinga - inte fil o flinger eller något annat.... hmmm INTE här HELLER. Jäklans!
    Ingen gröt, provade välling, inte det heller, och 10 sug på tutten inte intressant.
    Hon har ju varit knäpp i omgångar, så nu är min senaste idé att det kanske är framtänderna som spökar?
    Hon verkar inte ha ont eller så, hon är inte heller febrig eller särskillt gnällig.
    Ja ja, jag skiter i att ge henne mat, tänker inte kasta ut fler burkar nu o bemöda mig att blanda varken välling eller gröt.
    Nog om mig!!!

    Lappis, ha ha, förstår att du gick i gång som fan, pulsen i 500 liksom... Men du, slappna av nu!

    Oupsie, vad bra din psykolog beskrev hur man bearbetar känslor och hur man tänker, känner igen mig.

    Jag håller inta alls med om att det är jobbigt och att man inte vil ha en till o det där. jag tycker som jag sagt innan att det är mysigast och roligast när de är under 1 år Skulle aldrig velat ha en färrdig 1 åring
    Men återigen så handlar det om barnet i fråga. När skorpan var mini så sov hon bra och åt bra och jag hade inga problem alls.
    Vi har ju inte någon anhörig i närheten och jag drar den där tunga tvillingvagnen själv överallt (använder ju inte bil), men det fiunkar. Det är nog tur att man inte har mamma som man kan lämna Victor till för att gå lite lugn o ro, för man ser så positivt på det som kanske andra inte tycker är något positivt, tex att Victor bara vaknade 1 gång i natt, det är ju värt en extra ronjarövardotter dans bara det

    Vickan, nu måste du komma in snart *Väckarklockan ringer*

  • FruCicci

    AM, jag brukar som du skriver ge henne tusen saker att leka med när jag ger henne mat, oftast en sked eller ett lock från burken eller nappflaskan. Hon gillar vatten, så jag viftar med vattenflaskan framför henne o hon gapar ju efter den men jag kör in skeden ist, jätte taskigt. Men nu funkar ingenting.
    Jag struntar i det hela ett tag och försöker inte stressa upp mig, för det känner hon väl av det med.
    Jag gissar tänderna, för det var när hon fick nedertänderna som hon bråkade med maten i julas, sen blev hon rädd för skeden i samband med det för det gjorde ju ont i munnen, så nu tror jag att det är samma visa igen.... det ser spännt ut i överkäken.

    Tack för tips vännen iaf

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge