• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    penne2 - vilt ska vara en höjdare! Själv är jag inte så bra på vilt men har däremot tagit med flaskan till min bror som gärna lagar älg.

  • Lapinette

    Efterätten var lika god idag och BS maken har tagit kort. Vi får bara se hur lång tid det tar innan jag laddar ned dem på datorn.

    Tittar på Let's dance och känner att jag nog har blivit bortskämd med So you think you can dance. Shit, vad dåligt de dansar!!! Kul dock med uppvisning av "riktiga" dansare. Par som man normalt får se om man går på en danstävling.

  • Lapinette

    Sweet - trist att det inte vill ge med sig - krya på dig!

    PB - härligt att skidpjäxorna passade. Hur går det för honom i skolan, är de vänligar mot honom, tycker han det är roligare?

    Skulle säkert kommentera något mer men minns inte ... som sagt minnet är bra men kort. Reklamavbrott på tv men jag tror att vi snart (maken är måttligt intresserad av alla dansprogram jag tittar på) tar en ny episod av the Wire.

  • Lapinette

    Pussar tillbaka!

    Själv har jag kört cykelpuls för första gången och är helt lyrisk. Det snöar på alla håll och kanter dvs uppifrån, nedifrån och från sidan. Har handlat en massa god mat på Hemköp så vi nu kan gå i ide, bara lägga oss på soffan resten av helgen och titta på the Wire.

    Har vi fått en medalj till?! Antar att de sover i Canada just nu ... när en annan är hemma och kan ha tv'n på. Förresten, vilken bragd av Anja att ta medalj. Så starkt psyke hon har!

  • Lapinette

    Vänner - ahhh chokladfondanten sitter aldrig fel . Fast nu har jag ju snöat in mig på vitchokladmousse ... fast inte idag igen utan det blir lite blåbärs och äppelmuffins till mitt te lite senare.

    Njut av att få vara ensam!

  • Lapinette

    Ore - har en fråga till dig som är/var så vältränad. Var ligger din maxpuls? Jag gjorde som maken sa idag och tog 225 - minus ålder och låg hela spinningpasset på som lägst 83 % och som högst över den uträknade maxpulsen. Måste m a o höja maxpulsen till nästa gång och testa mig fram.

  • Lapinette

    Ore - trist att du inte kommer iväg. Som sagt, vi handlade mat idag så vi ska klara oss hela helgen och har absolut inget inplanerat förutom tvättstugan ikväll m a o vi behöver inte gå ut alls om vi inte vill.

  • Lapinette

    nenne - tror också du har fått fel burk (felmärkt) för jag har genomskinligt och det har verkligen varit så. Nu säger jag som koko ... väldigt länge sedan jag embossade.

  • Lapinette

    Och visst ... alltid köpa minst några ark extra för man måste alltid testa.

    Och Panduro finns i Stockholm ... en god anledning att komma hit och så tar vi en brunch !

  • Lapinette

    Nu tillbaka till nästa episod och muffins!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge