• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    En gammal Bordeaux har precis öppnats. Jag har legat på soffan heeeela eftermiddagen. Först the Wire och sen OS-repris så jag fick se Anna ta silver . Jösses, minns inte när jag var så här härligt lat senast.

    Mugglan - antar att du redan har stuckit annars får du hälsa "gamlingen" .

    Pb - helt otroligt med en liten blomma bland all snö! Här utanför såg jag att rhododenron (hur stavas det egentligen) hade stora knoppar. Fast så kanske den alltid ser ut?

  • Lapinette

    Ore - får testa mig fram men min maxpuls verkar ligga i nivå med din eftersom jag idag kom upp till 195 och borde ha legat på ca 90 % av mitt max. Fast jag är ju en gammal tant i jämförelse med dig och maxpulsen ska ju sjunka med åldern. Nå väl, får ställa om nästa gång jag kör för idag låg jag ju på över 90 % nästan hela tiden .. men skoj var det!

    Embossar också över spisplatta medan de riktiga proffsen (bla en väninna till mig) har en speciell pryl som hon köpt.

    Men snötäcket värmer väl även en del, har funktion som ett täcke? Skulle det inte vara snö och så kallt som det är så påverkar det marken mycket mer. Ändå konstigt att se knopparna sticka upp ur snön.

  • Lapinette

    Liten - visst är det en bra kombination??!!

  • Lapinette

    snaily - låter helt underbart ... inte ett dugg avis!!!!

    pb - så som Telis sa så sätter man helst inte in två ägg. De tillfällen jag känner till att man har gjort det är när man kanske bara har fått två lite sisådär ägg befruktade. Får du toppägg så åker de övriga till frysen. Att sätta in två ökar inte chanserna till graviditet.

  • Lapinette

    Jag älskar riktiga kort men det blir bara till några få jag skickar numera. Min ena väninna är en sån där emossdrottning och gör otroligt vackra kort varje år till mig.

    AM - det har du rätt i .. där hittade jag en bra anledning till varför pysslet är nedlagt sen 3,5 år tillbaka (induktionshäll).

    Vad vackert väder det var när vi vaknade! Tänkte trots att det har börjat snöa IGEN ta oss ut och ta en liten promenad kring Karlberg innan vi går i ide igen. Såg 5 avsnitt av the the Wire igår . Har bara ett avsnitt kvar av säsong 1.

  • Lapinette

    Vinkar tillbaka till Vickan!!! Välkomna hem!

  • Lapinette

    Jag satt ju och såg the Wire hela kvällen igår så nu ska jag sätta mig och se sammandraget från OS och gråta lite !

  • Lapinette

    Vickan!!! som sagt brukar undvika alla förlossningsberättelser men din ville jag absolut läsa och den var lika annorlunda som jag trodde. Stor kram till dig och trollet!

  • Lapinette

    Här på jobbet är det bara jag och chefen som har lyckats ta oss hit. Jag sitter och svarar i telefon för att prata med kollegor som sitter hemma. Själv funderade jag på att vända hem när jag stod bland folkmängden vid T-centralen.

  • Lapinette

    nenne - vi här i 08-området är vana med snö! Åtminstone har alla bilister tränat hela den här vintern .

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge