Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Telis, usch ja, jag förstår precis, vilken maximal otur. Hoppas att det löser sig hyfsat med nytt jobb i alla fall.

    Förresten, du pratade om att det här definitivt blir ert enda barn men har inte ni i frysen?

  • BrudSommar2006

    Bah, händer det någonsin er mitt i skrivandet att skärmen plötsligt scrollar upp till toppen och fastnar där så att man måste stänga ner och börja om igen?

  • BrudSommar2006

    I alla fall, räkor har vi ätit sedan Astrid kom men det är egentligen inget att rekommendera om man antingen måste amma under middagen eller äta i skift...

    Iris och make är på Junibacken, hoppas att det går bra för dem. Sedan kommer mina föräldrar hit och äter middag så jag sitter här och försöker komma på vad vi ska äta så får jag åka och handla i eftermiddag, alltid samma visa, lika svårt jämt att komma på något, varför kan det aldrig komma någon liten inspiration åt mitt håll.

  • BrudSommar2006

    Nej men hade glömt Vänner, nej men oj, inte på en fredag, haha, hur ska det bli?!

    Aha Telis, med största sannolikhet, det var ju skillnad! Fast ni hinner ju faktiskt med ett syskonförsök så det är ju inte omöjligt! Såå gammal är du ju inte och äggen är ju liksom redan färdiga!

  • BrudSommar2006

    Telis och AM, oavsett om ni kommer att kunna leva på det eller inte så tycker jag att ni ska dra igång er lilla idé, det kan ni väl göra lite på sidan av redan nu.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, det är väl dagarna innan man smittar så idag låter inte som någon höjdardag för besök...

  • BrudSommar2006

    Vet någon hur det har gått för Cicci? Hallå vännen, hur har det gått för Victor? Hoppas så att ni inte blivit sittandes på akuten.

  • BrudSommar2006

    Kan det inte ta slut nu med den eländes magsjukan!

    Själv har jag haft ont i halsen sedan igår, hade ont i kroppen igår men det har gått över nu. Får väl se om det blir snuva och hosta av det också, Iris hostade lite i natt. Hoppas inte Astrid blir dålig igen nu bara, men så vida jag inte fått det från henne och hon och Iris har varit småförkylda utan att vi märkt det så lär hon väl åka på det så mycket som jag pussat på henne.

  • BrudSommar2006

    PB, så nojig som jag är skulle jag inte våga äta mer i alla fall.

    AM, eftersom jag såg det nämnas har jag nu tittat efter och Iris var sju månader när hon vägde 12 kg.

  • BrudSommar2006

    Ore, nej det gällde väl alla datum tror jag, lika bra att göra sig av med dem, kräksjuka är vidrigt.

    Det är sol, vind och massa plusgrader här också, mitt på gräsmattan är ju snön så hårt packad att det lär dröja innan snön är borta men i kanten på skottade gångar och så kan man se de första kala fläckarna, jippi!

    Iris sover, Astrid är nybadat och ligger i babygymet en liten stund, maken är ute och skottar undan lite och annars väntar vi på att makens bror ska komma på besök och stanna över natten. Vi ska ta med honom ut till mina föräldrar och äta middag och så ska Iris sova över om hon vill det. Hon har redan tydligt talat om att hon inte tänker prata med sin farbror men förhoppningsvis tinar hon upp när han varit här en stund. Ska bli skönt att inte ha Iris här imorgon, hon har börjat vakna halv sex - sex på morgonen nu, usch. Astrid kan man oftast få till att ligga kvar till i alla fall åtta.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge