• fru AM

    Vi fortsätter blanda och ge

    "ensamma bekantskapskrets" ska naturligt viss vara "samma bekantskapskrets" SNURR

  • fru AM

    Någon PB? frågade om mina festplaner ... jag funderar fortfarande. Hade gärna varit lite smal och snygg på min 40-årsfest så det blir sannolikt inte innan sommaren ...

  • fru AM

    Betydligt smalare och snyggare i alla fall!
    Lapinette skrev 2010-03-12 15:57:53 följande:
    AM - hur jäka smal och snygg ska du bli ??!!!
  • fru AM

    Funderar just nu på hur mycket jag väger egentligen ... JAg vägde Hektor på vår våg hemma innan vi åkte till Sälen och då vägde han 10kg. På BVC igår så vägde han 8,8 kg och han har ju knappast gått ner i vikt. Då undrar jag om vågen visar 1,2 kg fel "rakt av" eller om det är 1,2 kg på 10 kg 2,4kg på 20 kg osv ... i såna fall väger jag inte så mycket (fast vad är det som fläbbar runt byxlinningen då?)

  • fru AM

    Min lurriga plan är att de flesta ska tro att jag är lite småfet efter semestern och utsliten av vaknätter - och så firas jag ner slimmad och fixad till tusen från en helikopter i strålkastarljuset och alla bara "Oooh, my god!!!"


    Lapinette skrev 2010-03-12 15:59:54 följande:
    AM - men tror du några andra vill komma på festen om du ska vara såååå snygg?! Tycker för övrigt att supersnygga och perfekta människor är lite jobbiga att träffa.
  • fru AM

    JAg vet - men det är midjemåttet som är ett stort skämt just nu! Egentligen skiter jag i vad jag väger så länge jag kommer i vissa "mått-plagg". Och det gör jag inte just nu på långa vägar.

  • fru AM
    Ju mer jag tänker på den där helikoptern desto mer sugen blir jag på att verkligen göra så ...
    Lapinette skrev 2010-03-12 16:05:53 följande:
    AM - ge dem en stark drink innan och det kommer att ge samma effekt ! Jag skulle absolut säga så om du kom nedfirad från en helikopter oavsett om du hade + 5 kg eller ej (eller vad du nu har för viktmål).
  • fru AM

    Låter jättebra. Vad är det för mat du beställer då? Och hur många blir ni?

    Jag tror jag vill ha cocktailparty (smoking) med snittar och roliga tilltugg bara - men jag vacklar. Och jag vet inte om jag vill vara hemma eller på lokal ... Och var i såna fall.


    Lapinette skrev 2010-03-12 16:11:35 följande:
    Själv har jag inte helt och fullt bestämt mig gällande festen men det lutar åt öppet hus, catering från Vasastans ost, goda viner och tårta från Handgjort Stockholm eller Chokladfabriken.
  • fru AM
    passionsblomman skrev 2010-03-12 16:15:11 följande:
    Herreguuuud! Jag har nog sett både Dig Lappis och dig AM i galleriet OCH jag vet hur mycket Lappis tränar och hela killivitten. Tyst med er!!!
    Men jag jämför mig bara med min egen idealfigur som jag hade för ett par (öööh närmare bestämt sex) år sedan. JAg vantrivs verkligen med min fastlagsbulle som sitter draperad runt byxlinningen. Vantrivs som i HATAR. Blir äcklad av. Den är INTE JAG.
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge