• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    En fd kollegas make heter det ... och han är inte pensionär.

    AM - har Livia lämnat bajskorvarna till förmån för fårskalle ?

    Gällande snowboard vs skidor så tror jag att skidor är betydligt enklare men så har jag alltid velat men aldrig provat snowboard. Hade dock en väninna som testade med privatlärare (han erbjöd sig för han var så förtjust i henne) när vi bodde i Frankrike och hon var så blå att hon stod och åt middag på kvällen.

  • Lapinette

    mugglan - så klart vi håller tummarna. Så BIM är redan på torsdag ... trodde du låg en bra bit efter mig.

  • Lapinette

    Fru E - tycker du inte om akun? Jag njöt ju av min första och skulle absolut kunna tänka mig att gå dit bara för välbefinnande. Fast den andra var lite mer "pain" då hon sprang och vred hela tiden.

    Själv hoppas jag att jag får BOM innan ni andra (dvs torsdag) för jag vill inte må pyton och gå på smärtstillande på fredag då vi ska till Mathias Dahlgren.

  • Lapinette

    Fru E - jag njöt dvs sov och vart så avslappnad hos min första akup att jag absolut kan tänka mig att gå igen men då inte för att bli gravid utan för att jag mådde så bra MEN vågar inte gå till henne nu för då tror jag att hon ändå kommer att gå in på den där gravidgrejen men kanske någon gång i framtiden.

  • Lapinette

    Fru E - den första vred inte men den andra. Hos den första så låg jag och sov och kände mig aldeles yr, snurrig men jäkligt avslappnad efteråt.

    AM - härligt med blommor!

  • Lapinette

    AM - skrev du att man alltid får nakendans på sin namnsdag !!!

    Förresten, inga som vill hänge med på brunch den 13 mars?

  • Lapinette

    AM - det verkar inte vara så många som hänger på men jag vill se nennes mage och hon kunde den 13/3 och sen typ någon gång i april. Kokisen är den enda som verkar tycka att det är en bra idé än så länge.

  • Lapinette

    AM - vart som helst?! Vilket föredrar vi? Mornington?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge