Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Snigeln, usch vad trist att må dåligt.

    Här har Iris just kräkts - massor. Dusch och lakanbyte och ledsen fröken.

  • BrudSommar2006

    September, det verkar bara lite konstigt att hon skulle få den nu, det står på vårdguiden att inkubationstiden är 12 till 48 timmar och hon har ju inte varit på dagis sedan i torsdags och ingen annan hon träffat har varit eller är sjuk.

  • BrudSommar2006

    Hej Snigeln, har du semester eller är hemma sjuk?

    Grattis Vänner, blev det en knepig förlossning den här gången också alltså.

    Iris har somnat i sin saccosäck så helt bra kan hon nog inte må även om hon verkade pigg och har ätit som vanligt. Hon har en jäkla hosta när hon ligger ner så varje gång hon sätter igång att hosta håller man andan ifall att hon kräks men det har hon inte gjort sedan tio igår kväll. Nu är hon jättesnuvig också, suck. Vad jag är trött på att vara hemma själv med två barn.

  • BrudSommar2006

    Cicci, mår ni bättre nu?

    September, hoppas så att allt är som det ska.

    EA, när borde mensen komma om det vore kört? Hoppas verkligen att så inte är fallet?

    Snigeln, du pratade om att ni borde hinna med ett försök till innan sommaren om det inte skulle gå vägen nu, men det är ju typ vinter fortfarande, hur kommer det sig att ni inte skulle hinna ett försök till men så långt kvar???

  • BrudSommar2006

    Muggles, var är närmsta ställe för er att göra IVF och vad kostar ett försök där? OM ni nu skulle fundera i de banorna.

  • BrudSommar2006

    Tinga, problemet med städningen och att ta hjälp är i alla fall för oss att det är allt Iris river fram som är problemet, att ständigt gå och plocka efter henne och det måste man väl göra i alla fall, det ska väl vara fria ytor när städfirman kommer? Själva dammsugningen tar ju ingen tid alls men att komma så långt att man faktiskt kan dammsuga tar en evinnerlig tid och ska helst göras varje dag, suck.

  • BrudSommar2006

    September, usch vad mycket som verkar ha hänt på en gång för er, hoppas att det mesta går att lösa framöver i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Det där med Assisted tycker jag verkar fantastiskt, hur kommer det sig att de inte gör det jämt, bara för säkerhets skull? Finns det risker?

  • BrudSommar2006

    Snorkis, du milde, hoppas att du inte råkar ut för det där igen.

    Koko, jag tycker Iris går fram som en ångvält, hon är otroligt klåfingrig just nu och när man ber henne lägga undan saker får man till svar att nehepp, de ska ligga där och sova. Nu med Astrid har jag begränsade möjligheter att tvinga henne att göra saker också.

    Klockan tio somnade Iris i sin saccosäck, antagligen en kombination av att hon inte mår riktigt bra, att de första timmarnas nattsömn inte blev vad de borde igår kväll och att hon ändå vaknade före sex imorse.

    I övermorgon åker vi till Öland med mina föräldrar för maken ska till Chicago med jobbet igen. Tur att de skulle dit just nu så att jag kunde åka med och slapp vara hemma med båda barnen själv en hel vecka, det vet jag inte om jag överlevt. Frågan är bara om mina föräldrar, eller i vart fall pappa, överlever en och en halv vecka med två barn i huset, han blir så stressad och trött av allt nuförtiden.

  • BrudSommar2006

    Koko, det är väl mest att det blir så himla mycket katthår överallt som man går och vadar i, annars fick det väl vara... Hoppas att vi är friska allihop efter Ölandsresan så att ni kan komma på besök i alla fall, ser fram emot det!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge