• snaily

    Vi fortsätter blanda och ge

    Tror jag bestämt mig nu, asiatisk currylax verkar enkelt för en latmask som jag:
    www.ica.se/FrontServlet&state=recept&receptid=5157

  • snaily

    FruE
    Korv kramad! Han och jag myser i soffan - han vill nästan krypa upp i mitt knä men där är ju datorn. Han lutar huvudet mot datorn och lägger ena örat på tangentbordet, så söt. {#lang_emotions_heart}

  • snaily

    Lappis
    Jag tyckte det lät rätt coolt med mingel i delikatessaffären, kanske inget man gör varje dag, så det röstar jag på.

  • snaily

    Nenne - hurra!


    Dagens namnsdagsnamn till trådbebis, någon? Fast det andra funkar väl bara om man bor i Göteborg förstås.


    Förstås alldeles för tidigt för att känna efter sånt, men jag har bestämt fått för mig att det är ett pojkembryo i min mage. Imorgon ska jag äntligen ringa BM och boka tid för inskrivning. V 8+0 idag!

  • snaily

    AM
    Kul att du ser samma sak i din spåkula. Är bara väldigt hungrig på mat mest hela tiden, vaknar vid 2-3 nästan varje natt och är så hungrig att jag nästan inte kan somna om. Har hittills stått emot impulsen att gå upp och göra en macka. Äppeljuice har jag varit sugen på, annars bara MAT. Inte godis, inte ett dugg sugen på choklad.

  • snaily

    AM - ja vi säger väl så preliminärt! Dessutom ska det enligt FLs högst pålitliga kinesiska test vara en pojke.

  • snaily

    Nenne - ja det är ju trots allt (förhoppningsvis!!) rätt många månader kvar så det kan väl ändras. Tror du själv det är en tjej nu? Eller vet ni till och med?

  • snaily

    AM - De tycker nog det är en "fin gest". OM de genomför brudöverlämning den 19 juni så lär väl antalet vigslar med överlämning öka explosionsartat i framtiden. Hå hå ja ja suckade rödstrumpesnigeln.

  • snaily

    Nää nu får ni sluta prata mat, jag är hungrig! Varit för lat idag så har inte hunnit äta lunch än, men nu är det på gång!
    Chili med guacamole måste jag föreslå för maken att vi gör någon dag, vi gillar bönor båda två och han är världens bästa på att göra supergod (men stark!) guacamole.


    Nenne - ooo, ultraljud redan ikväll, du kaaan väl rapportera när det är klart, pretty please?! Lycka till!


    Telis - Korven verkar må lite bättre och är nog hungrig, men får fortfarande bara "äta" vätskeersättning. Ingen vidare fart på honom dock, vill bara ligga i soffan. Tur att jag är ledig idag - VAH, tror ni inte f-kassan ersätter sånt?

  • snaily

    Borlottibönor i sallad, eller bara som de är, mums!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge