Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Vi fortsätter blanda och ge

    men sweetie
    hahahahahahaha

    Nej, den guckan harklar jag ut på Gustavsbergsfåtöljen.

    nu ? mot stadens torg och säga hej till Björn Borg

  • nennesjuttioåtta


    vänner
    tack för tipset, hade inte en tanke på det!

    Vickan
    Härligt att det flyter på bra! Vilken sötnos!

    Ego
    här blev det ingen resa till päronen, dels var de supersjuka, dels varnade vår bil för låg kylarvätskenivå (falsklarm, visade det sig) och sen vädret då. Nog för att vi hade åkt om de första två anledningarna itne hade varit, men vi kommer ju möta sportlovstrafiken på väg hem också och det brukar ju vara en åktur på liv och död, tänk om någon skulle komma fram några minuter senare till fjällstugan än det var tänkt! Oavsett väder och väglag. Idioter med takbox och tung högerfot. Så lite skönt faktiskt att det inte blev av för jag kände mig lite orolig för det.

    Istället fick jag äntligen tid över för att fixa min systers bröllopsinbjudningar men blev så grymt besviken. Jag har köpt embossingpulver, clear, och trodde i min enfald att det skulle bli genomskinligt. Så jag gjorde alla på en gång för att sen embossa. Men det blev silvrigt Så istället för ett snyggt mörklila (stämpelfärgen) hjärta på kuverten blev det silverrosa. Och istället för en ton i ton-hjärta på de olivgröna korten (använde en transparent stämpel) så blev det ett silverhjärta. Inte alls vad jag hade tänkt. Är det någon här som har koll på vad jag gjorde för fel?

    Hej fruLmuffins!
    IIIhihihih har du kännt något fladder än? inte jag... otålig!!
  • nennesjuttioåtta

    jädrar i havet vilken puls vi hade igår när Anna Haag spurtade i mål! HURRAAAA!!!!!

  • nennesjuttioåtta

    AM
    ja, det var när jag värmde det som det blev silvrigt. Innan var det vitt. Jag har embossat förut och då har jag för mig att det blev genomskinligt men jag har nog köpt fel sort..?

  • nennesjuttioåtta

    fru E, räddaren i nöden!!!

  • nennesjuttioåtta

    iofs är korten redan gjorda så det är för sent att ändra något nu men det vore ju bra att veta till julkorten.

  • nennesjuttioåtta
    koko! Hioppas att mjölken inte gör någonting alls!

    alltså, det står Clear 01 på burken. Men det blev verkligen silvrigt när det var kalrt. Värmde jag för kort tid (det syns ju när det är smält, innan är det matt) eller vad är propplemet
  • nennesjuttioåtta

    AM / Fru e
    på kuverten hade jag lila stämpelfärg, den blev som sagt ljusrosasilvrig istället för mörklila.
    På korten som är av olivgrönt papper så använde jag transparent stämpel eftersom jag ville ha toniton med det gröna. Men det är silvrigt.

  • nennesjuttioåtta

    men det är ju ingen färg alls på den stämpeln jag använde på det gröna kortet. Den heter watermark och såg ut som jag strukit ut lim. Det är totalt ogenomskinligt nu, det är som tjockt silver

  • nennesjuttioåtta

    usch vad tråkigt. Synd att hon bara skickade papper så det precis skulle räcka till inbjudningarna och vi har inte panduro här.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge