• viktualia

    MSW - tjaa det lär jag nojja ihjäl er och mig över den dagen det blir aktuellt.. syskonförsök alltså.. *hejar på*

  • viktualia

    vännerfan - Det är klart att jag är på FL och härjar också.. fniss.. och ett napp har jag fått i form av en tjej som är på väg att flytta till ett hus i samma område som jag. Ska lyckas sammanstråla med henne så snart deras flyttkaos lagt sig. Annars är det lite dåligt med hålanfolk på FL, jag gissar att de gömmer sig i dolda trådar av olika skäl.

    AM - lurigt med tjejmiddagen. Jag hade nog gått dit om jag hade haft möjlighet. Låter ju som ett bra tillfälle att gräva ner stridsyxan och visa att du inte är hemskt/farlig...

  • viktualia

    September - näääemn OJ vad spännande!!! *grattiskramar* Håller ALLA tummar för att det ska gå strålande den här gången!!!!

  • viktualia

    Zozo - najs!!!

    Telis - jag chattade just med Zozo, berättade lite lagom om vad som hänt sen sist och försökte locka tillbaka henne... och en snabbsväng i alla fall!!

  • viktualia

    här har vi en liten kräkis också.. hittills inga stora mängder.. men inte helt lätt att parera.. extra rörigt blir det vid amningen eftersom Trollet inte behöver suga för att få mat.. det rinner av sig självt.. ehum...

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge