Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Ja här var det stillsamt.

    Men jag ska också gå, för sambon LOVADE lite massage på stela nacken när han kom hem, och det har han ju gjort nu. Jag tänker inte låta honom glömma bort det och somna i soffan....

    porchez, kolla artikeln jag länkade till

  • passionsblomman

    *ikapp* Guuuud vad ni har skrivit idag! Jag har försökt läsa ikapp i en evighet!

    Snigel : HURRAAAAAAAAAAA för alla fem!!! Åh vad glad jag blir!!!

    Vad är det egentligen som avgör om man långtidsodlar och vad är skillnaden och varför???

    Snorkis, bra artikellänk där, det var precis allt det där som våra besiktningsmän tjatade om med källare.
    Och FYYYYYY vad gräsligt med ert badkar!!!
    Hoppas hoppas det går att ordna.

    Vickan, utöver eminenta tips i blöjochsmörjfrågan fick vi rådet att lufta lufta lufta. Vår pojk var ibland alldeles skinnflådd då han åt och sket i ungefär samma takt i början och följdaktligen blev rätt röd ibland. Och prickig. Han har ju visat sig ha känslig hud (precis som jag stackars barn) så fuktigt och tätt är en usel kombo än idag-benskydd under en heldags fotbollscup tex...
    Så full fräs i vedspisen, filt med plastad frotté och fritt sprattlande utan blöja var något vi försökte med, utöver smörj.

    Lappis, visst tänker ni väl åka och kolla huset va?
    Vilka fina bilder du länkade till! Jag blev plötsligt lite glad av att jag har ett hus fullt av rum som småningom ska få tavlor/foton/bilder på sina väggar.

    Sweet, vad underbart med prat och nya ord! Mindre underbart med trångt...det vet jag mer om än jag vil tänka på. Hoppas ni hittar en bra säng.

    Mugglan, Hej hej! Hur ä läget?

    Nenne, jag hade gärna haft en liten bastu precis vid ån, fast basta ska man ju göra näck tycker jag och eftersom vårt hus verkligen ligger liksom mitt i byn med vägar runtomkring så blir det kanske lite väl om man som redan misstänkt nollåttaidiot börjar flasha sin blekfeta lekamen för hela grannskapet på fredagkvällarna..

    ..men jag skulle väldigt gärna ha ett sådant där utomhusbubbelbadkar med VAAAAAARMT vatten i. Där kan man också dricka öl. Eller vin. Eller bubbel.

  • passionsblomman

    Oj, vilket inläggsnummer jag fick där, 6666. The number of the fridaybeast and hormondevil.

    Cicci, vad skönt att höra att lillskruttan åt lite nu iallafall. Vad konstigt med bajset...
    (är det ungefär NU alla eventuella män lägger ner tråden och väljer att läsa om något annat? )

    Tinga, kräksjukan! Hu vale! Min sambo skulle rusat iväg till jobbet i re skräck för att vara kvar hemma med mig ifall jag fick det. Han hade antagligen kräkts lite i en buske påväg till bilen också. I hans familj behöver någon bara säga "kräkas" innan hela bunten ulkar och sjöjs som om de hade hårbollar i magen allihop.

  • passionsblomman

    Stekhett skvaller ifrån andra bebistråden: Det har messats med EA och tydligen är det åtminstone ett Guldägg som alldeles snart ska sättas tillbaka! De är på väg till kliniken nu!

    *håller allt som går att hålla*

    EA; hoppas det är OK att jag för skvallret vidare såhä, det går ju inte att hålla sig när vi alla undrar sååååååååååå mycket!

  • passionsblomman

    Hur var det nu, vit var en färg och rund var en form...Lurvig, det kanske kan bli modääääärnt egen, som på 70-talet?

    Nenne, tjacka solbrillor, nu äré vår!

  • passionsblomman

    Nu måste jag undra: Nenne, sa du igår att ni varit ihop i 15 år? och att du är 32? Har ni då alltså varit ett par sedan du var 17?
    Det är isåfall underbart! Och har han hållit spänningn uppe med de där varselkläderna hela vägen eller?

    Och AM har du varit gift en gång tidigere eller? och storsonen är från det förhållandet? -märk väl att nu kommer tusen indiskreta frågor här. Jag ligger ju åratal back i den här tråden och försöker få ihop saker och ting lite så här eftersom.
    Och hur gjorde du med festen du funderade över?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge