• fru AM

    Vi fortsätter blanda och ge

    Ooops - jag som tyckte flera stycken var snygga ... De måste vara kolhydratbristen ...


    passionsblomman skrev 2010-03-17 18:26:35 följande:
    Kolla de här brudarna och deras klänningar....hetaste trenden just nu. Kolla tex hon Audrey O´nbrey eller vad hon hette. www.posh24.se/stiltips/stiltips_ta_pa_dig_en_...Apropå att backa till en annan ålder.
  • fru AM

    Ore skrev 2010-03-17 16:49:12 följande:


    Jag har ju inte sett dig IRL AM, men utifrån bilder så undrar jag också vart du har de kilona? Men men, jag om någon vet att man känner sin egen kropp bäst... Min önskevikt är 3 kg under min normalvikt, men det verkar vara så tråkigt matmässigt att nå dit och sedan behålla det, så kommer det inte av sig själv så får det vara har jag insett... LCHF skulle inte funka för mig heller, tror jag inte. Provade GI och tog tvärslut i energi under några träningspass. Så jag är säker på att min kropp behöver kolhydrater för att orka med långa löppass.
    Grejen med LCHF-dieten (om man är relativt renlärig) är ju att man ska proppa i sig fett men inga kolhydrater. Fettet ger energi och kroppen bränner tydligen gärna fettet såvida det inte finns några kolhydrater att leka med ... Äter man både och så bränns kolhydraterna och fettet lagras. Enkelt förklarat. Om jag har förstått det hela rätt, alltså.

    Telis: jag vill VERKLIGEN inte väga så lite som jag gjorde för 11 år sedan! Det var fult, jag var svag som en ålderstigen sparv och jag fick blåmärken så fort någon ens pratade med mig. Min perfekta kropp hade jag för sisådär 5-6 år sedan (fast det är ju två barn sedan så jag får se vad jag kan lyckas återskapa)

    Telis igen: Viktdipp för lilla älsklingen!? Men varför då? Kräks han så mycket nu? Fick du några tips, råd, ordinationer?
  • fru AM
    passionsblomman skrev 2010-03-17 19:49:21 följande:
    Inte hon O´breys väl?
    Problemet med Aubrey O'Days klänning är väl mest hennes enorma köpelökar som inte ser bra ut i den urringningen ... Fast det var kanske inte just den jag gillade heller. Taylor Swifts var snygg.
  • fru AM

    Cicci: om jag var du skulle jag gå till husläkaren med Victor så att han får mer betapred utskriven. Vet inte vart du hör men vår husläkare har i alla fall öppen mottagning på morgnarna. Så slipper ni åka till akuten menar jag.

    Åh - jag blir så irriterad. Nu när jag äntligen har hittat en kompis att gå och dra barnvagn tillsammans med så är min man sur över det, bara för att kompisen är en kille

  • fru AM

    Liten: Jag har faktiskt ingen aning om hur jag klarade de först månaderna när Hektor fötts ... Fast det är klart, min man var hemma mycket och han skötte både lämning och hämnting ända fram till sommaren. Det mesta är som i en dimma faktiskt. Men vi kom ju ut på andra sidan dimbanken i alla fall. Nu funkar det bra. Det enda som är jobbigt är ju när man kommer hem med båda barnen och håller på att plocka ur Hektor ur dubbelvagnen nere på bottenvåningen och Livia plötsligt skriker: Jag måste kissa! Och sen kissar hon i byxorna (och overallen, stövlarna ...) Men det går ju det med. Tur att man har tvättmaskin. Och ett tredje barn, ett stort, som kan passa lillebror medan jag sanerar Livia och hennes kläder ...

  • fru AM

    Snaily! En eskimå! Vad coolt! Kram! Hoppas du slipper magsjuka.

    Ore: Triptrap kan finnas på blocket också ... billigare där.

    Ang. pappakompisen så har han och min make träffats, en gång för 6 år sedan. Tyvärr gillade de inte varann Helt obegripligt för jag gillar båda (men på olika sätt förstås). De är lite samma typ.

  • fru AM

    Vickan: jag har EN killkompis sedan tidigare. Inga problem. Han och min make gillar varann. Den här nya pappakompisen är bästis med min killkompis sedan de var 5 år (och vi har bara träffats ett par gånger genom åren - jag och pappakompisen alltså). JAg tror min man bara är ovan vid att jag har kontakt med andra könet utanför hans "kontroll". JAg har ju inte direkt haft några manliga kollegor tidigare heller. Han får vänja sig! Och jag ska presentera dem för varann igen snart - de kanske har mognat nu (44 och 37 år gamla)

  • fru AM

    Koko: skaen är den att jag är ganska svartsjuk av mig själv IBLAND. Men jag är mer förstående då

  • fru AM

    Telis: OJ! Stor kram!

    PB: 9 folliklar! Tjoho och kram.

    BS: Precis det jag menar: andra föräldralediga kan man inte vara svartsjuk på! NÅN måste jag ju få leka med. Tänk om jag hade varit bisexuell då hade jag väl inte fått träffa mammagruppen ens Elelr hänga här nne

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge