• muggles

    Vi fortsätter blanda och ge

    *spretar med pubeshåren*

    DET ni!!!

  • muggles

    *rockar bröstvårtorna i takt med Miles Davies*

    slurk! (polaren R)

  • muggles

    Lappis: du kanske har bakteriell halsinos?

  • muggles

    AM o BS: sympatikram för jobbigt med barnen! Har känt likadant ibland...

    Jag tror Moa börjar få koll på veckodagarna - idag vaknade hon och sa "idag är det måndag och då ska jag gå till dagis!"

    Innan jag gick imorse så skulle jag ha ett av hennes armband på mig till jobbet och så skulle vi kramas, pussas och "näsas" (eskimåpuss) Sådana gånger förlåter man allt trots.

    Annars var hon gnällig som f-n i förra veckan och det var som att hon var tvungen att hitta åtminstone en stor katastrof på morgonen och en på kvällen. Allting ska göras på hennes sätt och görs det inte så, så får hon ett utbrott. Och gör man allt på hennes sätt så hittar hon på ngn ny grej som tydligen gjorde fel. (Typ: man får inte gå före henne ner i trappan till undervåningen, hon måste få skaka vällingen, man får inte stänga av tv:n för det ska hon göra, ...) Men det som får mig att stå ut i de lägena är att jag vet att det brukar vara 2-3 dagar som är jobbiga och sedan lugnar hon ner sig och blir go igen.

  • muggles

    Vänner: åh som fasen, har du fått en sådan piggelin till?! Hoppas att samma metod funkar till slut!

  • muggles

    Nu har vi fått svar på vår utredning; makens spermier fick högsta betyg och mina hormonprover visar bara normalt. FSH-värdet var 7 så inte så högt (väl? hon påstod att 12 var högt men ni har väl sagt 10 tidigare?). Så inget fel på prog-värde el liknande, så det kna jag slå ur hågen iaf.


    Jag åkte på magsjuka i måndags på eftermiddagen och låg helt uslagen igår, så idag jobbar jag hemma. Har inte hunnit läsa, ngt som har hänt?

  • muggles

    Koko: först lite sympatikramar till dig - du låter verkligen slutkörd! Hoppas det blir bättre nu när våren är på ingång.


    Vickan: härligt med socialt liv! Jag gjorde också lite sådana grejer (klädespartyn) bara för att träffa folk; man behöver ju inte köpa ngt, man kan bara tjöta...


    Nenne: lät läbbigt med KNOCK:et men förmodligen är det ngn bristning under huden. Bristnignar sker väl eg alltid under det ytligaste hudlagret och därför hjälper det tex inte att smörja. (Hjälper kanske mot klådan men inte mot bristningen i sig.) Ring ändå tycker jag - alltid skönt att få prata med en BM.


    MSW: har glömt gratta dig till dina fina värden, hoppas det håller i sig nu!


    Ang utredningen så får vi gå på ivf om vi vill såklart men för oss är inte beslutet självklart utan vi vacklar lite. Hade vi inte haft Moa så hade det inte varit ngn tvekan men iom att vi har henne redan, så är kanske barnlängtan ändå inte så stor att vi gör ivf(?). Jag vet inte just nu, vi ska prata lite mer.

  • muggles

    Lappis: hade jag inte vetat det jag vet från er här i tråden så hade jag hoppat på det med mer positiva tankar. Men hur många har lyckats på första försöket? Så det innebär kanske minst 2 försök. Sedan allt det här med finnar och cykler som löper amok och allt som diskuterades för ngn vecka sedan - det uppmuntrar ju inte heller. Men de kör tydligen mest korta metoden (korta protokollet som hon kallade det) på Carlanderska, så det är inte så mkt spray och hamna i klimakteriet och det där. I vanliga fall är det min man som är velig (jag är aldrig velig annars!) men nu är jag som en fullständig vindflöjel, svänger från ena minuten till den andra. Jag hade precis mognat i att låta naturen ha sin gång och acceptera att vi blir en 1-barnsfamilj men så var doktorn så sympatisk idag och försökte inte alls sälja på oss en ivf (vilket fick tvärtomreaktion på mig ).

  • muggles

    Jag fick nyss ett mejl från en kund som jag vidarebefordrade till min chef. Sedan fick jag ett out-of-office från samma kund - men jag har ju inte skickat ngt till honom??? Har han slagit på läskvitto el ngt? Men jag trodde att läskvitton var avslaget på min outlook... Ngn som fattar hur det kan ha gått till? *spooky*

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge