• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    Tusen tack, Vickan!!

  • Telis

    Ååååh, vad roligt, Lappis! Håller tummarna för att det är en riktigt bra kvinna, men jag tror inte att din man kommer att ha några problem med att charma henne oavsett.

  • Telis

    nenne, skönt att det inte var något värre!! Har det löst sig om man säger så, he he?

    Vickan, jag blev så jädrans trött på Telias reklam-mms att jag mejlade och bad att få slippa. Jag fick till svar att det inte gick att undanta bara en person från reklam-mmsen men jag tjatade och tjatade och till slut gick det, nu får jag inga såna längre.

    Vickan igen, Televinken har bajsat grönt i minst en månad nu och det ska vara fullt normalt enligt min BVC-tant. Säger din något annat?

    Ore, nej det var nog inget fel på vågen utan jag tror att BVC-tanten snubblade på sifforna. Jag har för mig att vågen stod på 5520 men hon skrev upp 5220 i datorn. Det måste ha gått till så för enligt hennes siffor skulle Televinken ha vägt 5100, 5200 och nu 5900 de senaste fyra veckorna men det låter ju mer rimligt att hon skrev fel och att han faktiskt vägt 5100, 5500 och nu 5900. Jaja, strunt samma, han mår bra och är rund och gla så ni hade helt rätt hela tiden - man ska strunta i BVCs kurvor.

    Tack igen för input om kyl/frys! Bra handtag, heltäckande plåt på baksidan, automatisk avfrostning och inte för mycket specialgrejer men kanske en flaskhylla till vitviner är noterat!

    koko, vi har två kombinerade kyl/frysar nu och jag hatar det. Jag vill ha en av varje.

    Mrs B, skönt att det ordnade sig med påskfirandet!

    AM, tack för påminnelsen! Jag hade helt glömt bort att det kan komma påskkärringar och ringa på nu när man bor i hus. Det borde jag inte ha glömt dock för bara senaste månaden har det kommit tre elbolag, Jehovas vittnen, fiskbilen och två koreanska studenter som ville prata om Gud (tror jag) och ringt på.

    AM igen, lycka till med påskfirande och stugtitt! Ni brukar ju låta lite stressade innan era fester men dom blir ju alltid lyckade så det blir det nog den här gången också.

    AM igen, har jag berättat att jag mötte din man på stan strax före jul? Du hade skrivit i tråden samma dag att du var jättestressad och att ni låg efter med julfixandet hemma så jag frågade honom om det var svettigt men han sa att det var så lugnt så. Känns som om det är ganska vanligt att kvinnorna stressar med sånt och karlarna tycker att det inte är så noga.

    Klart jag ger påskägg till min man! Ett jättestort så det räcker till mig med. Han brukar få leta efter det också, klart att man måste ha påskäggsjakt.

  • Telis

    Lappis, jag har inboxat dig en grej. Ha en underbar påsk hos svärmor och drick en massa champagne!

  • Telis

    Åh, vilken kämpainsats, Vänner! Klart jag läste alltihop! Skönt att det blev en positiv upplevelse så här i efterhand även om det var fruktansvärt jobbigt just då. Hur är det med foglossningen nu? Grattiskram igen!

  • Telis

    koko, jag har inget emot kombinerade kyl/frysar per se utan det är just det att vi har två såna som är helt vansinnigt. Tanken är god men det funkar inte för oss i praktiken. Man vet aldrig var någonting är utan man måste öppna båda kylarna dubbelt så ofta för att hitta det man är ute efter och det är lätt att missa vad man har i kylskåpet och vad man saknar. Enligt mitt system ska vi kanske ha ägg i det högra kylskåpet och när jag har köpt hem det så upptäcker jag att maken ställt två kartonger i det vänstra typ.

  • Telis

    Liten, jag har AMs Paola Maria-toppar och kanske någon Boob (nenne fick ett gäng av dom som var minst i storleken) om du vill ha? Jag har knappt använt dom eftersom jag inte ammar.

  • Telis

    PB, ååååh, så himla himla tråkigt och jobbigt med minus! Stora kramar till dig!

  • Telis

    Parnassia, stort LYCKA TILL, hoppas att det går superbra när det nu blir!! (Om du nu inte råkar vara färdig redan. )

  • Telis

    snaily, alla får inte en massa symptom. Både jag och nenne har varit lyckligt förskonade från sånt (med undantag för nennes foglossning men den kom ju långt senare). Jag hade inte ont i brösten och kräktes aldrig, däremot mådde jag lite, lite illa på det där obestämbara sättet när ingen mat smakade och bara tanken på mat var äcklig. Men det var först i vecka 7 till 9.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge