• MSW

    Vi fortsätter blanda och ge

    Glömde juh skriva att det är härligt att Trollet är på rätt håll Vickan! Och grattis till att det blir en liten kille! Även om jag också trott att det skulle vara en liten tjej! Vi hade också mer problem med pojknamn än med flicknamn.. (Flicknamn hade vi bestämt både förnamn och mellannamn ett par dagar innan...)

  • MSW
    _koko_ skrev 2010-02-03 09:28:41 följande:
    MSW - Jag tänker att han har det så himla bra på sitt dagis så om han är ledsen precis när jag går gör det inget. Jag räknar med att de ringer om det inte går över (och får ju ringa själv och fråga om jag vill också, men det har jag aldrig gjort). Men det beror ju på barnet också säkert, conny har alltid varit väldigt självständig.Grattis till en termin avklarad!!
    Jag vet också att han inte har det det minsta dåligt på sitt dagis! Och han brukar aldrig vara ledsen längre stunder! Men det är juh tråkigt ändå att gå när han är ledsen.. A är också väldigt självständig och "låt gå".. Han finner sig i det allra mesta! Så det är nog "bara" att tuffa till sig lite!

    Nahe, nu ska jag leta fram allt vad jag behöver för att få lite plugg gjort!
  • MSW

    Am: Så jobbigt med stackars Hektor! Hur gammal är Hektor nu? Förstår inte varför det är så svårt att hålla reda på hur gamla barnen är.. (Gäller även IRL barn tycker jag.. )

  • MSW

    Här hade vi en bra natt i natt! Skönt, har annars två nätter haft en ngt upprörd A liggandes mellan oss som gråtit till så fort han vaknat, fått stoppa i nappen, och sen sovit någon timme till.. I natt sov han i sin säng mellan 20-07! Så nu är man piggare igen!

  • MSW

    Nu har jag veckans uppgift färdig (förutom en referens, som också hade varit färdig om jag inte hade lånat ut artikeln....)! Nu tar jag lunch, vilken kommer att bestå av snöskottning, dusch förutom mat!

  • MSW

    Liten med Mindre skrev 2010-02-03 11:03:38 följande:


    Msw - tyckte först din lunch lät lite asketisk, tills du kom till mat-biten.


    Fru E: Passa på och fråga på ngn Mcd som du inte äter på så ofta, så även om de tycker att du är konstig så är det inte hela världen? Hur gick det med hallonmuffinsen förresten? *Stor kram för att skrämma bort deppigheten*

    Am: Ok! Då finns han juh ändå inom spannet för nattskräck! Verkar verkligen obehagligt..
  • MSW

    ..och där tog motivationen slut... Precis när jag skulle börja med nästa veckas uppgift! Jaja, får kolla lite med böcker, vilka jag behöver köpa till nästa kurs, vilka jag inte behöver mer osv..

    Fru E: Tackar! Låter smaskigt! Får se när det blir av att testa.. Tänkte baka slätabullar till helgen..

  • MSW

    Sådär har jag kollat igenom böckerna! Hittade inte så många begagnade.. Men får väl helt enkelt vara snabb till bibblan! Beställde iaf en från bokbörsen! (Tack am för tipset!)

    Och ett gäng böcker ska jag lämna in till campusbokhandeln på skolan, som i sin tur får sälja dem (och jag får pengarna när de säljer) känns som det smidigaste!

    Nu ska jag se om jag har någon energi att ta tag i nästa uppgift, eller om det blir att fixa lite här hemma ist! Sen är det snart dags att hämta min lilla plutt igen!

  • MSW

    Pb: Fy vad obehagligt! *krama*

    Muffins: Tråkigt med dödsfall även om det inte kommer som någon chock!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge