• _koko_

    Vi fortsätter blanda och ge

    Ja men just det, det glömde ju jag också! Härligt Trollet!!

    Nu måste jag ta upp lillebror som tröttnat på stolen. Kram!

  • _koko_

    PB - :-O KRAM!!! Hoppas natten fortlöper lugnt och att det inte snöar något mer så du slipper oroa dig för det också.

    vickan - Nåt extra ska ni väl ha även ni statsanställda.

    AM - Oj, nattskräck lät verkligen otrevligt! Men vad roligt att Hektor tar saken i egna händer så att säga. Håller tummarna även för er natt.

    Liten - Synnerligen smart av dem (vårdguiden)!!

    muffinstönt - Kul med filmfestival! Mindre kul med dödsfall oavsett om det är väntat eller inte.

    nenne - Ouch! Visste inte heller att det fanns icke-landstingsansluten privat mödravård (måste det väl vara om det är så dyrt, eller?), svårt val! Eller, jag skulle inte välja det alternativet om inte den andra bm var kass, finns mycket roligare saker att lägga pengar på.

    BS - Vi vet inte hur vi ska göra med ev ny katt. Känns som att vi är ett dödsläger för katter, inte så sjysst att utsätta ytterligare en stackare för det... Nytillskottet har tydligen inte alls fattat det här med att hålla sig undan från bilar heller, suck (han flyttar sig inte när man kör mot honom)!

    BS igen - Härligt med klädfynd! Jag köpte två par vårskor till conny på vincent igår - 300kr totalt!! Säkert förra säsongens, men sånt bryr jag mig inte om. Åsså fick jag ett par mockasiner till Lillebror på köpet "för att jag var så trevlig".

    Fan, jag är hungrig igen! Har ätit middag och på det två lussebullar, lite glass och en apelsin...

    Har dessutom testat att äta ett knäckrån idag (med smör i, och lite grädde om jag minns rätt), och än så länge verkar Lillebror ta det med hyfsad ro, tjohooo!!! Kommer drömma om ost inatt...

  • _koko_

    Kikar in för att se om det finns några rapporter om den gångna natten, men inte ännu.

    Kan ge min. Det går bättre och bättre, inatt vaknade lillebror bara kl 02 och sen kl 06, ammade sista gången igårkväll vid 21 har jag för mig, så det är ju ASBRA!

    PB - När man är gravid eller ammar ska man ju inte köra detox, men annars är det väl bara bra att göra det ibland? Jag har aldrig testat men är lite sugen, har ett par kompisar som testat sjukhusdieten och tycker den funkar bra som rivstart.

    Idag är det bvc och eftersom bilen är på service blir det BUSS. Som tur är verkar de precis ha plogat så vi kan ta oss till busshållsplatsen, skönt. Jag fick gå ut i morgonrock och ta in soptunnorna (hade tömning i morse) så att de inte skulle ploga runt dem.

    BS - Hoppas Astrid växer till sig lite snart och börjar sova mer. Kram!

    Lillebror sitter just nu väldigt nöjd i matstolen och smakar på majskrokar. Inte för att han direkt får i sig något, men det finns hopp! Fortfarande ingen reaktion (han skrek en sväng igårkväll, men det kan lika gärna bero på att han inte var redo att lägga sig för han tystnade så fort han fick komma upp igen) på det jag åt igår, TÄNK om det är på väg att gå över redan?!!

    Nu duschen och sedan ut i blötsnön!

  • _koko_

    Åh, Conny kan verkligen linda morfar runt fingret! Morfar hämtade på dagis halv 12 idag eftersom jag hade tid på bvc ungefär samtidigt. När jag kom hem 20 över 1 hade Conny fortfarande inte somnat... Nu sover han iaf, Lillebror har fått lunch och det har även jag. Morfar har åkt hem och jag har läst ikapp.

    PB - Jag förstår! Jag har fått gå upp en storlek nu efter lillebror, fan vad ledsen jag blev när jag provade kjolarna jag beställt från HM i storlek 42, och ingen var för stor, i stället var en av dem FÖR LITEN!!! Jag är 1.76 lång, så storlek 42 är ju inte jättestort, men för stort för mig!!! Blä.

    Vaccineringen gick fö bra, fast han skrek betydligt längre efteråt än conny gjorde. Hoppas vi slipper feber även denna gång.
    Han håller sin kurva så hon tyckte inte det var någon brådska med smakportionerna, utan tyckte jag skulle fortsätta som jag gör med majskrokar och sen prova gröt eller något annat (morot eller palsternacka t ex) när det känns bra.

    Napp eller inte. Conny har napp (och snuttefilt) men vi har varit bestämda från början: bara när man sover. Därför ser jag den inte som något problem utan bara positivt. Skönt att kunna ta till om det blir katastrof på pendeln nån gång t ex. Jag gillar inte heller stora barn som springer omkring med napp i tid och otid!
    Lillebror vägrar napp men har börjat mysa med likadan snuttefilt som conny, så det blir väl hans variant.

    Fan, nu snöar det lappvantar!!

  • _koko_

    PB - Glömde, vad skönt att det verkar gå bra för sonen!!! Så otäckt!

  • _koko_

    Liten - Jag ÄLSKAR kronärtskockor med bara smör till, så jag skulle inte ens fundera på att göra något annat. Härlig helg du har på gång förresten!

    muggles -

    PB - Jomenvisst, slappna av bara så ska du se att det går vägen! Borde man inte få tvillingar/trillingar/etc om man slappnar av riktigt ordentligt förresten?

    BS - Åh, vill också ha muffins! Har faktiskt ätit ur hela godsaksförrådet nu, måste baka... Fast det rimmar illa med mitt nya hälsosamma liv förstås. Har insett att jag dragit på mig ett sockerberoende denna graviditet som jag inte haft förut.

    AM - Haha, jag tror hektor dragit för att ragga.

    Vi ska ha kalkonmiddag i helgen! Skulle egentligen haft det i mellandagarna men då hanns det inte med. Så nu måste jag bara hitta recepten vi utgick från i fjol så att det blir lika bra i år.

    Lillebror sover fortsatt bra, ammade nästan samtidigt inatt som igår natt, vid 02 och vid 06. Jubel!! Klarade sig från feber igårkväll också, skönt!

    Nä, nu måste jag packa bilen och leta recept, när conny vaknar ska vi åka till mina föräldrar. FREDAGSKRAM!

  • _koko_

    Äppelkompott har jag förresten inte heller några tips på.

    (lillebror inte bara somnade själv efter lunch, han somnade nyss OM själv också!!! :-O :-O :-O)

  • _koko_

    muggles - Minst sagt! Och jag glömde förut, vad fint skrivet om att tänka positivt. Det är så lätt att fastna i negativa tankar om vad man inte har, men om man vänder på det som du gjort och funderar på hur det skulle vara att förlora något man har blir man genast ödmjuk och tacksam.

    Liten - Desto mer plats kvar för efterrätt då.

    Kram till oupsie, hoppas sömnen kommer tillbaka! Värsta anledningen till sömnbrist är ångest/oro tycker jag.

    Hittade recepten på en gång och har packat det mesta (det är ju inte så mycket som ska med när man bara ska dit och äta middag, men ändå mer än någon utan barn kan förstå ), så nu har jag lite EGENTID, lyxigt!

  • _koko_

    AMazonkvinnan - Ja, det är inte ofta någon är längre än jag, fast du toppar ju med att vara så jäkla tjusig också!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge