Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Nenne, nix, jag har ingen kontakt med de här tjejerna annars så det känns inte jättenödvändigt för min del, det var mest att jag fick frågan om jag ville komma. Nu blev jag också sugen på rabarber, vi har faktiskt i frysen så det räcker till i alla fall minst en paj tror jag.

    Lapinette, när var det ni skulle träffa den där förhörsgestapon?

  • BrudSommar2006

    Lapinette, jag tror också att det kommer att gå jättebra, vad spännande att det äntligen drar igång! Är det något visst antal tillfällen man ska ta sig igenom eller en enda lång frågeomgång eller hur fungerar det?

  • BrudSommar2006

    Snigeln, så småningom måste man väl få slippa de stora, tunga djuren när man är gravid? Kanske finns andra saker man ska undvika också?

  • BrudSommar2006

    Lapinette, var det att prata om din uppväxt som fick dig att bli ledsen? Inte kan väl en sjukskrivning för nästan tio år sedan förstöra alltihop om ni annars är friska??? Det verkar ju inte klokt i så fall.

    Synd att den där tjejen inte kan adoptera som ensamstående, då hade de väl aldrig kollat upp makens epilepsi eller vad det var?

    Vi har varit på Andys lekland idag, jätteroligt för Iris, jobbigt för oss övriga.

    Koko, jag vet inte vad som var rätt eller fel beslut om att ta Astrid med mig och vart, men en av mina närmsta vänner som skulle på träffen idag låg sjuk i 39 graders feber i förrgår och är ännu inte frisk men skulle dit ändå och vem vet hur sjuka eller friska de övriga var och så ska man krama alla och hälsa. Plus att alla har minst två barn var, de flesta i dagisålder.

    Det var mycket folk på leklandet idag men vi var noga med handhygienen så man får hoppas på det bästa. Förhoppningsvis var de andra där pga påsklov och inte pga sjukdom men man vet ju aldrig.

  • BrudSommar2006

    Äsch, vad pinsamt, jag har en bekant som gillar att skicka sådana där fåniga hjärtan på FB. Jag tycker egentligen att det är rätt så värdelöst men tänker att om hon nu vill samla på sådana så tar det mig rätt kort tid att skicka iväg ett par om dagen till henne. I alla fall, nu tryckte jag på fel namn och skickade iväg ett till en bekants ex. Han undrar nog varför i hela friden jag skickar fåniga hjärtan till honom!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, hur gick det med all champagne? Lever du?? Var det i samband med separationen som din pappa bestämde sig för att flytta tillbaka till Japan? Förstår att det måste varit extra jobbigt i så fall.

  • BrudSommar2006

    Hur har det gått med allas kräksjukor? Är alla friska här nu?

    Astrid är fortfarande jättesnuvig, hoppas så att det är en förkylning och inte en kattallergi som just visat sig. Fast är hon inte lite liten för att utveckla sådan allergi och varför skulle det komma just nu i så fall? Hoppas inte. Makens mamma och bror är allergiska så det kan ju ha kommit någon dålig gen därifrån...

  • BrudSommar2006

    Maken är iväg och simmar med Iris, själv har jag tagit Astrid på promenad och inhandlat vad som behövs för att göra våfflor till lunch. Efter lunch när Iris förhoppningsvis sover så tänkte jag ta en tur till Babyland och titta efter mobil till Astrid. Tror att hon kanske skulle tycka att det var roligt nu. Fast det där babygymet som tydligen är en sådan succé för Televinken är fortfarande ingen succé här, hon blir ledsen nästan på en gång om man lägger henne där. Iris låg heller aldrig speciellt länge i det men låg nog lite längre än vad Astrid gör i alla fall. Kanske är fel färger eller nåt?!

  • BrudSommar2006

    Iris vill så gärna ha hund och maken också. Kanske när barnen börjar skolan att vi har råd, då kan vi ju lägga dagisavgiften på hunddagis istället. Man skulle ha en granne som är pensionär och gärna ville gå ut med den på dagarna. Nåja, vi skaffade ju katterna istället eftersom vi inte kan ha hund just nu så får väl nöja mig med det. Har sagt till maken att jag ser fram emot när barnen vill ha kanin men det är han inte sugen på alls! Själv är jag galen i djur och skulle gärna ha ett helt zoo hemma. Kanske kan man lägga dagisavgiften på stallplats åt barnens häst förresten. Hm, tål att funderas på.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, ni bara måste ju ha en liten kanin! Verkar inte fiffigt förresten att fördröja utredningen genom att flytta, har inte tänkt på det. Annars är det ju bara bra att flytta innan barnen för sedan hinner man ju ingenting känns det som. Verkar som att ni haft en bra kväll i alla fall då.

    Har precis varit och spenderat en förmögenhet på Babyland, man åker dit och ska ha någon liten småsak och kommer tillbaka hem helt utfattig, jag begriper aldrig hur det går till!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge