• viktualia

    Vi fortsätter blanda och ge

    fru AM skrev 2010-03-14 19:38:58 följande:


    Men Vickan: passar den gamla ligginsatsen (från tidigt 90-tal låter det som ...?) till er vagn? Grymt imponerad av Teutonia i såna fall!
    ööö nej.. Ungen som legat i den insatsen är född 2008...
  • viktualia

    Liten - sånt samtal är ju superbra! Det fick jag också vara med om - barnmorskan, maken och jag gick gemensamt igenom hela förlossningsjournalen i lugn och ro! Viktigt!!

    Ego - har just insett att jag måste engagera mig i knipövningar.. gaaa vad trist.. just nu har jag noll styrsel på knipmuskeln...

  • viktualia

    Cicci - vi beställde vagnen för sent. Dessutom är det ny årsmodell och Teutonia har tydligen problem att leverera i förväntad fart. Senaste budet var när maken ringde affärn i tisdags. Då fanns själva vagnen/sittdelen på plats men liggdelen var restad. Därav allt gnöl!

  • viktualia

    fru AM skrev 2010-03-14 20:54:13 följande:


    Vickan: Haha - din beskrivning av ligginsatsens utseende fick mig att tänka på gräsliga 90-talsvagnar! Men var tapper och härda ut med den ljusgröna - snart kommer trollet egen ligginsats!
    Men du är inte fel ute... den ÄR så gräslig.. men tydligen fanns de till försäljning 2008... fniss!
  • viktualia

    Nenne - hårt liv med missat tåg!!!

    Och det fula tyget sitter alltså på mjukliften. Så just nu kommer vi ingen vart alls.. utan väntar på att vagnen ska levereras så att vi kan använda den lånade liften + vagnen... och jag vågar gå ut med den fula liften.. ha ha ha... fniss...

  • viktualia

    Nenne - jooo visst 17 har vi skottkärra... fniss fniss... halvjobbig att gå långpromenad med dock...

    Koko - EXAKT det tyget!!! *garvar* lägger in kokos länk igen för den som missat tyget.. www.strollerqueen.com/Quickstart/ImageLib/Teutonia_Feb._%5C%2709_013.jpg

    Cuddly - tjena! Jag bor i en håla i ett län jag inte har valt.. men kan avslöja att jag har ca 25 mil till Sthlm om man kör rakt österut från mig. Drar 41 i skor, äter för mycket godis, men la ner det igår och gick med i Viktklubb igen. Har en son på snart 4 veckor och innehar trådens rekord i velighet - ville jag ha barn eller inte.. Resultatet är numera känt.

    Drömmar - de förtränger jag så snart jag vaknar.. vågar inte berätta om dem.. gaaaaaa.. fniss men häromdagen drömde jag om smågodis.. illa!!

    Ore - 26 mars går jättebra! *grymt välkommen*

  • viktualia

    Parnassia - kära nån.. jaaa det är snart påsk och dags för ditt bf... *hejar på i bakgrunden*

    Och heja får jag göra på Vänner också eftersom du är ännu mer i "farozonen"...

  • viktualia

    Jubel och HURRAROP!!

    För 20 min sedan ringer det plötsligt på dörren! Och där står maken som hämtat ut vagnen!!!!!!!!!!!!!!! TJOHOOOOOOOOOOOOOOOO!

    Nu har stackars jag roat mig med att montera ihop den. Inte helt lätt med så summarisk bruksanvisning... Och tydligen ingick det skötväska i vagnköpet.. nödigt att vi köpt en annan på IKEA... jajaja.. den från IKEA var ju mycket mer kompakt...

    Har fått ihop vagnen men förstår inte alla miljarders piffiga funktioner hit och dit. Mest mysko är "fotöverdraget" eller vad det nu kan heta. Jag antar att det hör till sittversionen av vagnen, men jag kan inte förstå hur man fäster det i bakkant... hur som så har jag fått dit det lite på sniskan och det gör att den galna ljusgröna mjukliften i princip inte syns.

    Fråga till experterna:
    Nu har vagnen mjuklift och jag har lagt i fårskinnet. Tänkte packa ner sonen i fleeceoverallen. Undrar nu stillsamt om ni verkligen tror att han behöver filt också?!?

  • viktualia
    Parnassia skrev 2010-03-15 12:06:39 följande:
    Har ligginsatsen "lock"?Jag hade nog tagit en filt också... Det blir ju inte så varmt när man ligger stilla tänker jag.Men jag är ju en fryslort själv och uppvuxen med en mor som resonerade "fryser jag ska ni också klä på er" Bättre svettas än frysa.
    japp den har lock, det är en sådan som går att göra om till åkpåse....

    .. och min mamma är likadan.. själv är jag däremot VARM och SVETTIG och slutade lyssna på mammas klädmängdsrekommendationer rätt tidigt.. fniss...

    hm.. ska leta fram en filt som får plats där... för jag inser att svaret på frågan om värme/kyla ligger någonstans mittemellan din och min nivå Parnaissa - *fnissar och tänker på din förmåga att bylta på dig*
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge