• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    Hur kan ni vara sugna på glass när det är så kallt ute?!!! Helt ok men då med varm äppelkaka eller chokladfondant till.

    Annars ... vilket race igår!!! Jag och maken satt som klistrade framför tv'n och hoppades på medaljer men f'n skit Norge kom i slutet så Frankrike hamnade utanför pallen. Jag satt dock med ett stort flin där i soffan när jag slog över till So you think you can dance.

  • Lapinette

    Shit ni är ju värre än mig Snorkis och Vickan! Trodde jag var Mrs Excel! Har gett upp att försöka ha koll på vår gemensama ekonomi. Vet bara att det går åt rätt håll ! Min egen däremot har jag stenkoll på och självfallet budget i Excel sen måååååååååååånga år tillbaka.

  • Lapinette

    Jag är alltid så frussen av mig att jag istället hinkar te dessa kalla dagar och ja, det är kuddar + pläd i soffan men tar jag ut händerna och håller i en skål glass blir de ju kalla!

    Nej, glass äts med fördel i strut från ett riktigt bra glasställe en varm sommardag.

  • Lapinette

    Eller låta maken hålla skålen och mata mig ... så brukar vi göra. Fast vi äter glass fasligt sällan numera.

    Liten - men det är ju snart!!!!

  • Lapinette

    mugglan - du är inte dum!!! Och självfallet hoppas man, tror och känner blir fallet så mycket tyngre. STOR KRAM till dig!

  • Lapinette

    mugglan - säg till om du vill ha Guadeloupetips ! Ja, vintips kan jag nog också ge . Har tyvärr inga bli-med-barn-tips .

  • Lapinette

    Fru E - visst är det skönt att ibland dala in i de där "lugnare perioderna"? Fast visst blir jag fortfarande förbannad när mensen kommer men det är mest för att den känns så jäkla onödig.

  • Lapinette

    mugglan - vi var där för en så där 5-6 år sedan ... innan Langley hade hittat dit och bodde 5 dagar på ena vingen och 5 dagar på andra vingen (ön ser ut som en fjäril). Har säkert en massa info som dräller i min resmapp om du är intresserad. Vi hyrde hela tiden bil och åkte runt en massa.

    Senaste nytt på adoptionshimlen. Fick detta av maken .
    Sydkorea
    Resbesked från Sydkorea har börjat komma och hittills i år har fem barn kommit hem och ytterligare några familjer är på väg. Vi skickar löpande nya ansökningar men i en långsammare takt. Ett fyrtiotal familjer väntar på besked om barn. Eftersom det finns så många ansökningshandlingar i landet kommer det att dröja 2-3 månader innan nya kan startas. Väntetiden från anmälan blir allt längre och beräknas bli ca tre år.

    Jag som hade en sådan bra morgon känner mig jäkligt nere just nu . FAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNN!!!

  • Lapinette

    För ett år sedan var kön 2 år ... efter sommaren sa dem drygt 2 år ... och nu helt plötsligt 3 år!!! Ok för drygt 2 år eller 2,5 år men 3 år !!!! Jag skrev till maken att vi köper en hund istället, säljer lägenheten och reser jorden runt ... säger jag detta till min mamma på söndag (då vi ska dit på middag) kommer hon bli sååå ledsen. Hon frågade mig för någon vecka sedan om vi visste mer och trodde vi var klara för att åka och hämta ett barn. Hon hade missat det där med kö till utredning och allt. Hon sa att hon ville bli mormor innan hon dör. Shit! Nu är du inte ensam om att sitta med tårar mugglan.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge