Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Vart har PB tagit vägen?

    Hade glömt hur de där järndropparna förstör alla kläder. Ingen som vet hur man får bort järnfläckar?

  • BrudSommar2006

    AM, du milde, vad fick dig att bli så modig! Hoppas så att du kommer med. Jag gillar verkligen programmet men får aldrig se det eftersom Iris går och lägger sig åtta och fram till dess är det Saltkråkan och Pippi Långstrump som gäller.

    Tinga, vad roligt att det har vänt hemma på sjukdomsfronten!

    Telis, jag tycker att ni ska hämta Bumbon hos AM innan babysimmet så att ni hinner fika! Vi ska för övrigt också till bvc för vaccination idag, stackars Astrid. Hoppas att det blir en liten Televinka framöver då, det låter ju väldigt positivt.

    Lapinette, vad segt att det aldrig släpper, du ska inte gå och ta ett halsprov för säkerhets skull?

  • BrudSommar2006

    Vickan, hur somnar han normalt eftersom ni har honom i egen säng? Varken Iris eller Astrid har det gått att bara lägga ner någonstans och så vips somnar de. Astrid snuttar sig till sömns eftersom hon ligger bredvid mig och varje gång hon vaknar på natten vill hon snutta för att somna om. Tack och lov har vi ännu inte haft några långa vakenpass när hon väl har somnat, däremot är ju skrikkvällar mer än regel än ett undantag. På dagarna somnar hon i sin vagn, vilket Iris aldrig gjorde, hon somnade på amningskudden och så var man fast i soffan hela dagen, Astrid verkar däremot ha svårt för det.

  • BrudSommar2006

    September, vad skönt!

    Telis, vi blev också tvungna att ge alvedon, det skreks här med. Fast hon hade inte feber i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Nenne, svängbara ej för små framhjul, mjuklift så att man kan ta med hela om barnet sover och stor, lättåtkomlig varukorg!

  • BrudSommar2006

    Vi har en Emmaljunga Cangaroo trehjuling till Iris, bättre terrängvagn har jag inte kört av de varianter jag provat, det går fram över stock, sten och rötter och välter inte. Fast vi har bara sittdelen till den eftersom vi hade en annan, helt värdelös vagn först till Iris.

    Till Astrid har vi en Teutonia Lambda, älskar den. Fast gissar att vi byter till Iris Cangaroo så småningom för när man fäller ihop den blir den helt platt, inte väger den någonting heller.

  • BrudSommar2006

    Såg att Helgas dagbok fått barnbesked för syskon och åker nästa vecka, ska bli spännande att följa.

    Man gör ju som man tycker med liggdel men vi bor i hus, hade fast liggdel till Iris och valde bort det den här gången. Behövs ju bara att man vill flytta sig mellan våningsplan eller ta med in när man är hos bekanta där det inte passar att man drar in hela vagnen. Tänker man sig syskon är det ovärdeligt när man hämtar på dagis för annars får man ju antingen lämna bebisen utanför eller ta upp den och lägga direkt på smutsiga golvet.

  • BrudSommar2006

    Telis, jo absolut, hård- eller mjuklift spelar ju ingen roll.

    Nenne, det är sant att man inte vet vad man vill ha förrän man haft vagnen ett tag! Det är därför vi inte har samma vagn till Astrid som till Iris. För små framhjul kanske inte är bra även om jag tycker att våra fungerar alldeles utmärkt men jag håller med Telis, svängbart måste det vara.

    Cangaroon är förresten bara framåtvänd. Var inget problem med Iris för hon ville inte sitta bakåtvänd.

  • BrudSommar2006

    Nenne, att de inte tog sig ut är ju faktiskt obegripligt för det kan väl inte finnas en enda vagn med svängbara hjul där hjulen inte går att låsa och vips har man en vagn utan svängbara hjul...

  • BrudSommar2006

    Värt att veta är kanske att Emmaljunga är bland dem som har flest reklamationer och fel på sina vagnar. Har jag fått veta av makens brors sambo som jobbar i barnvagnsaffär, eller nu har hon precis bytt jobb. Fast vi slog till på en till Iris i alla fall för det fanns inget annat märke då som hade en så pass terränggående trehjuling med så stort framhjul och som vägde så lite och blev så platt att fälla ihop. Kan ju ha kommit fler på marknaden nu. I alla fall så fick vi byta chassit det första vi gjorde och har sedan dess fått byta framgaffel men vi älskar den i alla fall.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge