Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Idag har jag namnsdag, grattis till mig!

  • BrudSommar2006

    AM, jag tänkte också på Lappis bebis!


    Vänner, likadant här, om jag inte tar mig till dagis regelbundet är allt borta och maken klarar inte av att ha någon koll alls, suck.


    Iris gungade gunghäst utomhus på dagis kl halv elva och tippade framlänges på näsan, nu är hon ihoptejpad men har somnat efter lunch och det var längesedan hon sov på dagis, däremot somnar hon alltid när vi kommer hem vid två. De ringde just och undrade om de skulle låta henne sova vilket jag tyckte för hon är ju alltid så trött men vad tror ni?

  • BrudSommar2006

    Maken ringer vårdguiden man suck, jag vill verkligen inte behöva åka någonstans.

  • BrudSommar2006

    Koko, jag tycker inte heller att det är sannolikt att hon fått hjärnskakning, det tyckte de inte på dagis heller, det var mest att hon ville sova som fick dem fundersamma. Jag har nu packat en väska ifall att vi behöver åka in men jag lutar åt att ta hem henne hit först så att jag får en chans att ta reda på hur hon verkar må. Tror att jag tar bilen och hämtar henne nu i alla fall för säkerhets skull.


    PB, din son hade väl hjärnskakning, det finns väl inte mycket att göra egentligen mer än observation?

  • BrudSommar2006

    AM, jag ska titta hur såret ser ut, om det är stor eller litet, det lät på dagis mer som att det var en skråma men det vet man ju inte. Annars får vi väl åka in i alla fall, jag har ju som sagt förberett och packat en väska redan.

  • BrudSommar2006

    Koko, glömde du ett par vantar till lillebror här? Tack så mycket själv för igår och tack till Cicci också, det var väldigt snällt av er att komma förbi här och Cicci fick ju åka ut i förorten också! Iris tackar för boken, vi satt och läste om spöken igår fast Iris tror inte efter moget övervägande att man får plats i ett skåp!

  • BrudSommar2006

    AM, nu måste jag hämta på dagis och sedan vet man ju inte men jag ser verkligen fram emot att få höra mer om detta!!!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, den här nya pyttetexten är verkligen värdelös. Vad det gäller lokal, hur var det med det där båthuset då?


    AM, ni som har så mycket middagar, och hur var det när ni hade välkomstfest för Hektor, hade ni inte snittar och bubbel då? Jag tänkte om du kunde satsa på ett koncept du redan hade vanan inne på? Annars är det väl inget fel på ärtsoppa + punsch-idén!


    Nu är jag hemma med Iris, jag tycker att hon verkar precis som vanligt, inte ska man väl behöva åka in då va? Ringer man sjukvårdsupplysningen säger de ju så klart att man ska åka in om det så bara gäller en stukad lilltå när det gäller barn. Jag tror inte att skrapet under näsan är något att sy heller. Skulle vara om hon får vara hemma från dagis imorgon så att det inte kommer smuts i det men det ska väl inte behövas det heller tycker man.

  • BrudSommar2006

    Koko, antingen kan jag skicka dem till dig eller så får du dem när vi ses nästa gång! 


    AM, jag förstår fortfarande inte varför hon är så sur på dig, det är väl ändå maken hon ska vara sur på i så fall.

  • BrudSommar2006

    Hm, ett problem här är att Iris kan öppna dörren till frysen själv. Så nu springer hon och hämtar glass själv och så. Får väl bli så att vi inte kan ha sånt hemma mer då för jag kan ju inte stå framför dörren och passa hela tiden.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge