• muggles

    Vi fortsätter blanda och ge

    Lappis: såg ditt mejl förresten! Tack.

  • muggles

    Snaily: hur framkallas mensen av proggen? *förvirrad*

    Vickan: det är nog bra med din attityd. Kan vara jobbigt att vara så inställd på vaginalt om det sedan inte blir så. Viktigast är ju att barnet kommer ut och att allt går bra.

  • muggles

    Snaily igen: tack för mer info! Guld att ha experter här! För mig känns det också som att tre cykler är rimligt för att se om det övht kan hjälpa el om det är meningslöst. En cykel känns ju som lite för lite för att göra en bedömning. Men jaja, vi får se hur det går.

    Nenne: tar gärna emot dina överblivna proggisar också. Ge mig allt ni har!!! *despo*

    Nä men allvarligt, kunde vara skönt att ha testat det också... Känns som sista halmstrået.

  • muggles

    åsså betalar jag givetvis för dem... Annars är det ju ingen riktig langning

    Snart ska vi till mäcklaren och göra överlämning av våra lgh-nycklar till de nya ägarna. Städfirman var där för en vecka sedan och jag tyckte nog inte att det blev perfekt men de får tillgång till lgh 3 dgr tidigare utan att vi begär ngn ersättning för det så jag hoppas att de inte kan med att klaga (det var bla vasken som inte glänste riktigt så mkt som det skulle ha gjort om jag hade städat själv men det var småsaker). Orkar inte ha strul med det också...

  • muggles
    BrudSommar2006 skrev 2010-01-29 14:27:01 följande:
    Muggles, det där med mjölken skulle förklara varför Astrid blir som mest ledsen vid tio - elva på kvällen och suger och suger och blir helt förtvivlat ledsen för att hon inte blir nöjd och så slurpar hon i sig en massa ersättning för att sedan slockna framåt midnatt.
    Japp, ös på med ersättning då istället. Enl min Bvc-tant (som lärde mig detta) är det "ingen idé" att amma då, för mjölken är så tunn. Under värsta sömntorkan så lade jag mig kl 21, maken matade med ersättning runt kl 23 och sedan började jag amma igen ung kl 02. Ett jättebra sätt att både maximera amning och sömn...
  • muggles

    Snorkis: ja faktum är att jag tänkte igår på att tex för Ore tog det 6 försök så visst, jag ska inte gå till överdrift kanske. Och det är ju såklart naturligt att det tar längre tid när jag är så pass gammal som jag är. Det som gjort mig lite orolig är att jag faktiskt har haft en lutealfas som ibland bara varit 9 dagar och nu när det är bekräftat att detta kan anses vara ett problem, så är det såklart att jag funderar lite extra. Har i princip bestämt mig för att kontakta en privat gyn för att få ett "expertutlåtande". Jag kommer säkert att få höra "ja men du får ju ha tålamod för du är ju ändå 39" men i alla fall...

    Telis: grejen är ju att om du får ihop 8h sömn per natt men att det är upphackade "slottar" (dvs 2h + 3h osv) så blir det aldrig samma sak som en hel natts sömn. Du hinner aldrig ner i REM-sömn för det krävs 4h sammanhängande sömn för det tror jag. Men det blir bättre och han kommer snart att sova längre och längre. Håll ut

    EA: nämen, tur du behöll motorcykeln, annars hade jag trott det var en ny smygis!

    Nu har jag mejlat lite bilder till Telis på vårt nya v-rum. De blev lite mörka men jag orkade inte redigera dem... Nu ska jag packa upp lite mer kartonger!

  • muggles

    smint: kul med nytt hus!

    PB: hur var det - hade du valt bort att vara med i galleriet eller? Jag förstår att du misströstar, men vi får kanske peppa varandra? Jag har flera bekanta (alltså förutom i tråden) som lyckats via ivf, så det finns nog chanser.

  • muggles

    Snaily: jag såg också det. Men jag fattade aldrig riktigt - hon fick ju MF?! Och sedan var hon gravid i 30:e veckan. Var det inte MF ändå el...??

  • muggles

    Åh, vad ni är snälla, hoppas ni inte känner er tvungna att säga att klippan är fin. Smaken är ju som baken...

    Vi har ätit lax med gorgonzola och klyftpotatis + vin. Efterrätt vaniljglass och varma hallon (plockade i somras). Enkelt och gott!

    I övrigt har jag haft en produktiv dag, har packat upp kartonger, varit på Ikea (med alla andra Svenssons - hade glömt att det var första lönehelgen efter jul, suck), skruvat garderobshyllor mm. Maken får se upp så att vi inte klarar oss för bra utan honom (han är i Chamonix och åker skidor). Dagen har varit jättefin här med -12 och sol så vi hann med en promenad innan lunch också.

  • muggles

    Parnassia: nej vi har inte köpt soffbordet på Mio men det kanske finns där också? Märket heter Level Ellipse.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge