• fru AM

    Vi fortsätter blanda och ge

    Idag har Hektor namnsdag - om han hade varit flicka alltså

  • fru AM
    nennesjuttioåtta skrev 2010-01-29 10:05:20 följande:
    AMja man måste ha ett ganska vitt glas (brett) så att hela mozarrellan får plats, tomatjuice, basilika och Grappa, en Bloody Milano. Eller också kan man skära en skiva och sätta på kanten, men då heter det Venedig Sunrise.

    Mums!

    Diana ... Ja det var en tanke vi hade men hann aldrig så långt med den eftersom vi ganska snart fick reda på att det var en kille.
  • fru AM

    BS: men jag är svårt allergisk mot katter - får astma ...

  • fru AM

    Hoppas verkligen Trollet ligger åt rät håll/vill vända på sig åt rätt håll, Vickan! Kram Hopas du kan tänka på annat under helgen.

    (Att frivilligt gå med på en sätesförlossning förstår jag inte ... men så är jag ju inte helt "fixerad vid" vaginala förlossningar heller.)
    Nä - nu är det helg! Och eftersom jag tjatade om hemgjorda pizzor i morse så är det det vi ska äta ikväll här - kom plötsligt på att mitt råd till Nenne även kunde följas av undertecknad ...

    Trevlig helg!

  • fru AM

    Porchez: filmtips: Once (irländsk lågmäld film med fantastisk filmmusik). Står inte på nyhetshyllan längre.

  • fru AM

    Telis: hoppas du sover än, eftersom du har sovnatt/sovmorgon - men jag vill bara säga att man vänjer sig vid att inte sova så mycket. Lilleman är ju bara drygt 2 veckor och de första månaderna skulle jag säga är rätt uppochnervända. Efter det tuffar man på rätt bra trots sömnbrist. Man blir lite segare i huvudet bara men det kan man ju skylla på amningshormoner Suss så gott!

  • fru AM

    Hej!
    Mugglan: Otroligt fint med fönsterpartiet med klippan utanför! På riktigt!

    Snygg tapet också!

    Gårdagens middag var en hit:
    - grillade pilgrimsmusslor med avocado/mangosala m honung, lime, vitlök, chili + lite annat
    - civet på vildsvin med hasselbackspotatis, sallad på haricots verts + körsbärstomater + mumisg dressing (citronolivolja bla)
    - varma hallon och björnbär i stjärnanis- & vaniljsockerlag + vanilj- & chokladglass

    till detta skumpa + cõte du rhõne (kåta Rojne)

    Åh vad gott det var!

    Idag fyller maken år! Hurra!

  • fru AM

    Förstår inte riktigt frågan ... men filen är alltid fyrkantig. Dvs ser fyrkantig ut som förhandsvisning osv. Även om bilden är en frilagd boll på genomskinlig bakgrund. Det är när du t ex markerar ditt objekt och t ex drar övertill/klistrar in på en annan bakgrund som du ser att objektet inte är "fyrkantigt". Hoppas begriplig förklaring?


    MuffinsTönt skrev 2010-01-31 21:11:57 följande:
    Är det nån som är bra på Photoshop? Jag försöker få bakgrunden till att bli genomskinlig men det funkar inte. Har runda hörn på mina ramar men själv "filen" är ju fyrkantig.
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge