Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Vi fortsätter blanda och ge

    Hejsan!

    Snaily
    Va avis jag blir nu. Efter min första och enda skidresa till Åre så har jag fastnat för fjällen. Så ska snö bete sig tycker jag. Sitta kvar på trädtopparna så man kan beundra eller på backar så man kan åka. Inte som här, is och slask.

    Jag har smält i mig en semla medan jag spelade Master mind. Sjukt beroende! Tänkte gå på Avatar 3D men det var visst fullbokat alla 4 tillfällen som fanns.

  • MuffinsTönt

    Hej svej!
    Vickan
    Spännande!

    Mrs B
    Vilken människa beter sig sådär? Hade min mamma betett sig så skulle jag skämmas ihjäl.

    Nu kommer jag inte ihåg ngt mer att kommentera. Däremot läste jag en läskig grej på Aftonbladet. En 24 åring blev ihjälhuggen när han skulle ta ut pengar från bankomat. Det hände endast 1-2 hållplatser från mitt jobb. FY!! Jag menar att det ÄR hemsk oavsett plats men det känns extra kuslig när det är ett ställe man håller till.

    Jag satt utanför och lyssnade på U2 i sommras. Jäklans bra ljud de fick till där.

  • MuffinsTönt

    Oupsie
    Hehe, säg inte att du är 23 annars va? En dejt sa till mig att jag såg MKT yngre än vad jag är. Med en väldig allvarlig ansiktsuttryck. Sen frågade han mig om jag är verkligen 84, och såg ännu mer allvarlig ut. Jaha, ser jag ut som nån minderårig eller???

  • MuffinsTönt

    Gomorrn tjejer!

    Vd har hänt med Hellner? Jag är så OS ointresserad att jag bara följer det som står i tidningarna.

  • MuffinsTönt

    PB
    Jag tycker du har en poäng i din matresonemang. Jag passar på och frågar er om en sak, hur gör ni när ungen vrålar och vägrar äta? Jag har sett många familjer (från min kultur) som har stoppat in en liten sked i munnen på ungen medan den skriker, i brist på andra förslag. Då har man provat div metoder. Jag har alltid undrat vad man gör då liksom...

    Tinga
    Heja Piff och Puff!

    Hmmm... ngt mer att kommentera?

  • MuffinsTönt

    Sweet
    Ah, ok. När jag var mindre har jag sagt att "låt dem svälta". Då menade jag att inte tvinga dem utan låta det gå ett par timmar först. Kanske dumt uttryck av mig för mammorna blängde på mig. Nu vet jag bättre och håller tyst istället. Vi har en tendens att "dumförklara" folk per automatik. Bara för att jag inte har några barn betyder ju inte att jag aldrig sett, matat eller passat barn.

  • MuffinsTönt

    Jag tycker också att vi lägger alldeles för stor vikt på mat.

    Jag har alltid tyckt det är lite konstigt med dessert efter maten. Utom vid fest eller finmiddag. Det har vi inte hemma. Och inte förrätt heller. Fast å andra sidan har vi flera rätter som vi äter samtidigt. Tänk er kinesisk restaurang med 3 olika rätter med ris till.

  • MuffinsTönt

    Pb, Telis
    Kan det stå rec även om det är hårdisk eller dvd-skiva? PB,står det ngt mer på själva apparaten? Ofta står dess funktioner tillsammans med "logotyp-lappen".

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge