• fru AM

    Vi fortsätter blanda och ge

    Jag vet - det var väldigt överraskande tyckte vi med. BrudSommar2006 skrev 2010-04-01 15:07:09 följande:


    AM, hur har Livia hunnit lära sig att man knackar dörr och får godis redan?! Det var imponerande, Iris vet ännu inte ens vad en påskkärring är! Tror inte att jag hade lyckats klä ut henne till dagis idag om vi varit hemma.
    Allmänbildningen kommer dock inte från oss i detta fall. Kanske från dagis? Eller från TV framför vilken hon spenderar alltför mycket tid - helt politiskt inkorrekt! Uppenbarligen lär hon sig en del alla fall.

    Låter superjobbigt med magsjuka kombinerat med liten bebis! Stackars dig, BS!

    PB: ska inboxa huslänken till dig. OM vi köer så ska det bli intressant att se hur kort tid jag behöver för att ta död på alla fina blomstrande buskar i trädgården!

    Telis: Ang. träffa min kolugna make inför julen ... Ja vad ska jag säga - då förstår du vad jag har att handskas med ...

    Jaha nu har vi ruinerat oss på gnistskydd till de öppna spisarna samt en fet vedkorg i läder. Min man är minst lika "bra" på att shoppa som jag nämligen. Helt huvudlös emellanåt. Får e om pengarna räcker till stugan ...

    PÅSKPUSSAR!
  • fru AM

    Haha - du har inte sett mig i aktion! Jag är legendarisk bland mina växtntresserade vänner. Jag lyckades en gång mörda en växt som tydligen ska vara extremt svår att bli av med (ngn typ av mynta).


    passionsblomman skrev 2010-04-01 16:25:14 följande:
    AM, de där buskarna är inget man tar död på i första taget. och Alliumbollarna (de lila) äter inte rådjuren heller. Perfekta växter alltihop!
  • fru AM

    JAg säger ju det!

    Glad påsk på er alla KÄRINGAR! (och det menade jag på ett rart sätt)


    passionsblomman skrev 2010-04-01 17:55:40 följande:
    Oj då! Mynta brukar man ha svårt att ens stoppa om den tagit fart...
  • fru AM

    Vilken bra berättelse Vänner! Jag läste precis hela!

    Liten: jag gillade Paola Maria-topparna, alernativt Boob på rea. HM tycker jag inte satt så bra. Tycker Paola Maria-topparna sitter snyggast av alla. Denna senaste gång använde jag dock mest en egenhändigt fixad variant: ett långt linne med töjbara axelband (hade en 3-4 sy´tycken) och så en valfri topp över. Då var det lätt att dra ner linnet och dra upp tröjan så att man fick ett diskret amningshål. Spilldes det på tyget under bröstet så spelade det inte så stor roll för det var ju "underlinnet" som blev fläckigt.

  • fru AM

    Tips amningskläder: det finns ett speciellt linne av ett märke som heter tusenblå - där är det hål för brösten och tänkt att användas under vanlig tröja (eller utan om man är exhibitionist )
    www.tusenbla.com/index2.html

    Om jag inte redan haft mina långa linnen med töjbara axelband hade jag köpt ett gäng såna tusenblålinnen!

  • fru AM

    Jag har förresten en paola maria-klänning och en boobklänning (kan även användas som nattlinnen, det jag använt dem som), en i rosa en i blått om någon är intresserad. Stl XL. Bortskänkes mot avhämtning.

  • fru AM

    Vickan - åksjuka småbebisar har jag aldrig hört talas om. De skriker och kräks ju lite hursomhelst i den åldern så det är väl svårt att säga i o f s. Livia blev åksjuk ganska exakt när hon var 14 månader. Alltså i princip när hon hade börjat krypa/stå/nästan gå och därmed hålla balansen ...

  • fru AM

    Undrar om det är normalt att 11-månadersbebisar kan vissla?

  • fru AM

    Eller så har han svalt en visselpipa som satt sig på tvären ... Det är de två alternativen

  • fru AM

    Nja - vi hade en, men den kan jag inte hitta ...


    BrudSommar2006 skrev 2010-04-02 20:20:36 följande:
    Hm, ja det är ett knepigt val, kan ju vara en svald visselpipa förstås. Har ni många sådana som ligger och skräpar lätt tillgängliga hemma?
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge