Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Vi fortsätter blanda och ge

    liten
    40-graders feber 5 dagar i sträck?!?!
    Det har jag aldrig haft (eh.. som om fenomenet inte skulle finnas då), jag brukar ha hög feber en dag och sen fasas det ut. Hur pallar man 5 dagar?!?!

  • nennesjuttioåtta

    snaily
    Sugar mama, jag återkommer i ärendet om så behövs. HAHAHAH! Har du någon komedicin?

  • nennesjuttioåtta

    här har det snöat igen. Åååh fast nu räcker det faktiskt!

  • nennesjuttioåtta

    nötskorpor lät riktigt gott!

  • nennesjuttioåtta

    AM
    Öppet spår = Vasaloppet fast utan masstart. Så det kommer vara mycket bilar då. Starten går i Berga mellan 7-8 på morgonen och sen ska folk ta sig till Mora. När det är stora vasaloppet är vägen enkelriktad men det tror jag inte den är på Öppet spår, det är ju inte lika många som åker och det är inte så många supportrar då, TV och annat. Men det kanske är en bättre idé att åka Borlänge?Vansbro-Malung (alltså västerdalsvägen, den följer ju västerdalälven), för då slipper ni hamna i eventuella kaoset i Mora. Fast å andra sidan tänker nog fler som ni och många kommer ju från västra Sverige den vägen (iaf från Vansbro-Malung och uppåt)... Hugget som stucket, kanske? Vägen är ungefär lika lång, skiljer några km bara.

  • nennesjuttioåtta

    Såg att Morbergs kokbok såldes för 99 kr på Akademibokhandeln igår. Maken fick den i julkapp (fyndade den då för 229 kr... ), rekommenderas! Men undrar om det var ett endagserbjudande?!?!

    Stackra Telis, sova 2 timmar bara!

    ,men fin historia om bruten fot och påhejare i gipspaket.

  • nennesjuttioåtta

    Är det någon som har koll på indesign här? Jag har ett dokument jag fått där texten är grönmarkerad. Vad betyder det? Hittade det här:

    Om den text som du importerar innehåller rosa, grön eller annan färg på framhävning, har du troligen aktiverat något av alternativen för dispositionsinställningar. Vid Disposition i dialogrutan Inställningar kan du kontrollera vilka alternativ som är markerade under Framhävning. Om den inklistrade texten till exempel har formaterats med teckensnitt som inte finns, framhävs texten i rosa.

    Så av mina inställningar så har jag förstått att det har något med kerningen/spärrningen att göra men det är inget konstigt med den vad jag kan se..?!?!

  • nennesjuttioåtta

    Vickan / AM
    Pissig skulle jag inte säga, de har ju dragit om sträckan så nu behöver man inte åka in i Björbo och Äppelbo och beläggningen är hyfsat ny hela vägen. Däremot är det många byar man passerar som gör att man tappar i tid (men vad gör det när man har semester?) jämfört med Moravägen.

    Däremot är vägen mellan Fiskarheden-Mora jävligt dålig. Underlaget är skitdåligt och vägen är kringelikrokig. Men sen är det fint från Mora och ner.

    Se upp för älg!

  • nennesjuttioåtta

    Och Vickan
    då har du koll på att kortvasan är idag? Är du anmäld?

  • nennesjuttioåtta

    kan ingen lära mig löneförhandla??!?! Jjag har ändå bytt jobb men det är lltid samma visa, de vill gå in lågt för att sen höja när det blir fast. Men det händer inte, för då går det alltid så dåkligt (nu hade vi ju bytt VD och han hade inte hört vår deal) så här sitter jag med pisslön och har fått sämre lön än för 4 år sen (fast då hade jag annan tjänst och provision så det går inte att jämföra)

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge