Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Vi fortsätter blanda och ge

    fy fan vad jag har ont i röven idag efter spinningen igår. Vet ni om att om man sitter ner (jag kan ju inte stå pga foglossningen, provade det förra gången men blev helt handikappad sen) så får man överjävlig träsmak!

  • nennesjuttioåtta

    vickan
    hahahaah ja det håller jag med om, att den är underdimensionerad. Men sommartid är det glest. Det fanns ju järnväg till Sälen men den tog de bort 1971/1972, precis när turismen började komma dit... Lysande sickan.
    Jag älskar också Vasaloppet! Blir jämt tårögd bara jag hör melodin (jag höll själv på att böla läppen av mig på upploppet när jag åkte tjejvasan) och sitter bänkad framför TVn! Blåbären är bäst! Fast jag är ingen hejare i spåren, fy vad jobbigt!

  • nennesjuttioåtta

    mugglan
    ja fast nu har jag ont i sittbenen så där som jag alltid får när jag inte cyklat på ett tag. Därav min makes fina present för några år sen ? en stoppad sadel! Men jag ska tänka på saken, vet inte hur jag ska hålla konditionen uppe annars. Promenera funkar ju inte.

  • nennesjuttioåtta

    fast vi har ingen årlig förhandling. jag har aldrig jobbat på ett ställe som har kollektivavtal i den här branschen så här är det djungelns lag och ingen övertidsersättning eller kompensation (på förrförra stället hade jag åtminstone 6 v semester som plåster). Jobbar alla klämdagar, heldag före helgdag och inte ens en julklapp.

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    just det, ett geléöverdrag kanske skulle vara något! Eller låna makens cykelbyxor, de med hängslen så magen får fritt spelrum. Fast nu syns den inte längre...

  • nennesjuttioåtta

    eller årlig förhandling, det händer väl men är inget man ska räkna med och det blir ju itne som på makens jobb att den ska vara i april men sker i november och så får de retroaktivt istället.

  • nennesjuttioåtta

    jag tror jag aldrig ska byta tillbaka till vanliga jeans, fy fasen vad skönt med mudd! Fast nu när magen krympt (bör jag vara orolig?!?) så ser jag ut som en tulpan i dem.

  • nennesjuttioåtta

    vickan
    ja jag har läst både bra och dåligt om simning. För när man simmar så särar man ju på benen och det ska man ju undvika. Men annars är det ju kanonträning. Är det kloret du är allergisk mot eller? usch, luktar det mycket klor så betyder ju det att många kissat i bassängen....

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    ooohhhåhååhåhåh fredagslektyr!

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    Som en tulpan! Eller vas (utan pillesnas, apropå Björn Ferry). man kan stoppa godsaker i mudden.

    muffinstönt
    nä, det tror jag inte mitt bäcken skulle palla med. Jag tar inte så stora steg...

    snaily

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge