• fru AM

    Vi fortsätter blanda och ge

    Tack Snorkfröken!

  • fru AM

    Nenne: tror att det är ok att vänta med att ta ner utebelysningen tills snön tinat ...
    Själv funderar jag på när det är dags att byta ut Hektors åkpåse mot en gosig filt istället. Önskar det fanns riktdatum för detta - typ "tjälen går ur marken: rattmuff av" (minns dock inte när rattmuffen skulle på ... Ni kanske är för unga för den här referensen förresten)

    Förövrigt håller jag på att fila på packningen till Florens ... Imorgon bär det av!

  • fru AM

    Hushållsmaskinsdiskussionen fortsätter ...!

    Vi har kaos i frysen också. Men jag skriver på påsarna/burkarna vad det är och när det lades in i alla fall. Jag städar frysen en gång om året ... snart dags ... och då är det exemplarisk ordning i säkert två veckor.

    Nu till nästa brännande fråga: hur märker ni upp era vibratorer? "Fredagsmys" på den lilla rosa, "lördagsdunk" på den svarta, tvehövdade ...? Och framför allt : var förvarar man dem? När man har barn som går och drar i lådor osv ...

  • fru AM

    Tack alla!
    Jag har köpt STOOORA solglasögon! Så jag kan spana ifred
    Däremot börjar jag få lite problem med packningen eftersom jag inte vill checka in ngt bagage. Förhoppningsvis väger de inte handbagaget ... Jag har ju dessutom redan checkat in på webben.

    Fast jag tror jag kommer längta ihjäl mig efter familjen. Faktiskt främst Hektor som är så galet gullig just nu. Har börjat försöka säga Mamma också ... Vältajmat!

  • fru AM

    PB: men NEJ! KRAM!

    Liten: Var på Danske Bank härom veckan och de pratade om en fond som heter KapitalSpar (om man sätter den i sitt eget namn så bestämmer man ju själv när barnen ska få pengarna)

    Nä nu ska jag packa klart!

    Ciao! HA det så bra så "ses" vi på måndag!

    Puss & kram!

  • fru AM

    Hejhej alla! Tillbaka efter en rolig långhelg i SOLENS och SHOPPINGENS tecken. Tyvärr hann vi bara med ett museum men jag får väl åka tillbaka och vara lite kulturell en annan gång. Florens är verkligen toppen! Och Italien något alldeles extra trots att italienarna är helt ostrukturerade och "hejsan hoppsan" och beter sig som små barn allihop. Eller just därför kanske! Väldigt kul också med en tjejhelg - alltid lika roligt att resa med den kompisen jag åkte dit med. Vi klickar perfekt i resesammanhang - och kompisen vi hälsade på är också skitrolig.

    Jag längtade vansinnigt efter min familj dock. Kom hem till en Hektor som inte kände igen mig (!) och som dessutom har feber och är förkyld Men annars verkar de ha haft det bra utan mig.

  • fru AM

    Lappis: jag träffade faktiskt två personer Florens (kurskamrater till min kompis) som AVSKYR Florens (den ena bodde i Rom innan och den andra är en indisk 20-åring). Men jag älskar allt som har med Italien att göra (utom möjligen de trånga gatorna i kombination med de snabbkörande bussarna)

  • fru AM

    Fast utvilad är jag inte! Sov i genomsnitt 5 timmar per natt ungefär pga galna duvor utanför fönstret

  • fru AM

    Hej igen!
    Vi bodde ju på ett kloster och var tvugna att vara "hemma" senast ett på natten - så sömnbristen berodde faktiskt på duvorna!

    Kul att ni har haft sol hemma också - men knappast 25 grader, va ...?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge