• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    Snorkis - lycka till!!!

    Liten - härlig med nya gardiner. Jag har en förmåga att sy/läs mamma syr ett par gardiner som sedan sitter uppe tills jag flyttar.

    Har haft en extrajobbare (en snygg, superung kille) som suttit i samma rum som mig nu på morgonen. Inte så mycket BT-tid för mig.

  • Lapinette

    Har ingen symaskin - har min mamma istället ! Vet att så kan man ju inte ha det för evigt (bortskämd).

    Ego - maken tvingade mig till läkaren på lunchen. Han satt t o m med mig och väntade när jag först gick till ögonläkaren och sedan fick gå in till öron-näsa-hals. Som jag befarade (och helst inte ville veta) så har jag bihåleinflammation precis bakom ögat. Ingen träning, nässpray med kortison och någon slags antibiotika. Kul jul! Men speciellt dåligt mår jag inte ... bara ögat.

  • Lapinette

    pb - men snö paketerar ju in blommorna och de blir inte så kalla .. som om det blir frostnätter utan snö. Mina balkongblommor står kvar ... vi får se vilka som överlevt vintern men i fjol hade jag faktiskt några som blev gröna och fina framåt vårkanten.

  • Lapinette

    Inte mycket guck .. utan mest tårar som flödar och så svullnad och öm kring och under ögat. Precis där själva bihålan ligger. Lite snuvig har jag varit ett bra tag men det har nog fastnat "där uppe" istället för att rinna ut.

    Oupsie - jag befarade att det skulle bli träningsförbud och ville därför gå till läkaren istället (så jag fick träna mitt favvopass ikväll) men maken anade min (o)smarta plan och tvingade iväg mig på lunchen. Tror han satt kvar och väntade på mig där på plats så jag inte kunde smita .

  • Lapinette

    Ja, stackars BS och Astrid. Har ingen aning om hur de mår. Kanske Liten har hört något?

  • Lapinette

    Min make tycker att man ska gå till läkaren när man mår dåligt (tror att det är typiskt franskt att springa till läkaren). Medan jag mer är uppfostrad efter principen att så länge jag inte mår superdåligt ... en längre tid så går det säkert över.

  • Lapinette

    passionsblomman - snön på balkongen har t o m gjort sovrummet vi har innanför varmare än vanligt! Superbra isolering.

  • Lapinette

    Tinga - härligt när man kan slå flera flugor i samma smäll!!!

    Ja shit, jag var verkligen uppe i superbra flås i förra veckan och kände då jag endast tränade 3 konditionspass att jag denna vecka skulle dra i lite mer och köra 3 konditionspass och 1 styrketränings till helgen. Trist att behöva ta uppehåll när det känns så jäkla bra med träningen.

    Såg på deras dator att det nästan är exakt ett år sedan jag var där senast .. för halsfluss. Undrar vilken åkomma jag kommer att ha i mars nästa år?

  • Lapinette

    Själv gick jag in och tittade på sommarskor och drömde mig till värme och sol när jag ändå fick vänta på bussen efter läkarbesöket.

  • Lapinette

    mugglan - han kommer att bli en utmärkt pappa! Själv är jag livrädd för att jag ska bli som de dåliga sidor min mamma har (har precis pratat med henne i telefon ... ett av de där hon lyssnar absolut inte samtalen).

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge