• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    Förstår all ångest som kan komma med paketet "barn". Läser om era tankar, känslor och funderingar och tror att jag förstår fast jag själv inte varit där och förmodligen inte kommer att komma dit heller.. inte när det gäller förlossningsdepression i varje fall. Jag tror säkert att en liten nyfödd kan vara supersöt och gullig på alla sätt och vis men jag känner ändå att det inte gör hela världen att jag missar de där första månaderna när jag sedan kan få "resten av ett liv".

  • Lapinette

    Telis - sen vet jag ju inte och kommer aldrig att få veta om jag skulle ääääälska att vara gravid och ha en liten bebis. För det finns ju en hel del som känner precis som mig som sedan ändrar sig när de väl upplever det och tvärtom. Men jag är precis som mugglan, ingen som någonsin har älskat små bebisar.

  • Lapinette

    Och sen vet jag hur jäkla dåligt man kan må under en graviditet så därför har jag liksom inte längtat dit heller.

  • Lapinette

    Pb ? kloka ord från dig som alltid.

    Snorkfröken ? grattis till lyckat RUL och lilltjejen!

    MSW ? grattis till VG men trist att någon har bitit din son!

    Porchez ? använder alltid Crimson för beställning och har varit supernöjd! Det senaste halvåret har jag gjort album direkt och då via Japanfoto. Fotona blir ju inte av samma kvalitet men det är skoj och himla snyggt med en inbunden bok. Sitter nu med det första albumet till oss själva (de andra har varit julklappar). Är redan uppe på 40 sidor och vi har inte ens kommit till Los Angeles, på vår Kalifornientripp. Vågar inte tänka på hur många sidor och hur dyrt det kommer att bli.

    nenne ? skulle jag bli gravid en vacker dag så tänker jag också försöka att njuta och tänka på hur jäkla länge jag har försökt och hoppats på detta mirakel ? fast skulle jag spy konstant i 9 månader vette sjutton om jag skulle lyckas springa omkring på rosa moln.

    Härligt med tisdagssex. Maken tog upp ämnet igår ? att vi är som två pensionärer när det gäller sex numera dvs vi gör det allt för sällan.

    Undrar också vart Frejis tagit vägen. Tänkt på henne lite då och då och undrar hur de har det.

  • Lapinette

    nenne - jag är ju inte ens gravid så jag kan inte skylle på det! Men däremot så har vi liksom tappat stinget lite efter alla "barnförsök". Känns på ett vis ganska så skönt att inte känna att nu, NUUU, MÅSTE vi få till det men på ett annat sätt så var det ganska bra för då kom vi åtminstone till skott.

  • Lapinette

    nenne - känner igen tvångstankarna och visst är det skönt att slippa dem men då gjorde man det ju åtminstone typ 4-5 ggr i veckan . Nu blir det snarare en gång varje söndag förutom vid mens som min make tror att jag har i 3 veckor (tror han skämtade där! ).

  • Lapinette

    Vänner - tänkte också försöka få in lite kort i album nu när jag har träningsförbud (bihåleinflammation). På kvällarna i veckan har jag inte med mig datorn hem så då borde jag hinna fixa lite med vanliga album för när jag har datorn hemma går tiden åt till BT och som i helgen att göra Kalifornienalbumet. Sen kanske jag ska måla gardroberna i hallen ! De är smutsvita just nu. Vill få dem super,dupervita och med nya matta silverhandtag.

  • Lapinette

    Fint? Jag har massor med snygga underkläder som jag aldrig använder! Vad fasen maken får mig serverad naken.

  • Lapinette

    nenne - vi är verkligen skitdålig på sådana tillbehör. Provat någon gång men föredrar ändå ett rejält k*** au naturel.

  • Lapinette

    Och visst är det härligt med sol!!! Men fasen så kallt och trist att ögat inte gillar kylan (rann hela vägen till jobbet).

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge