• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    Huvudbonader verkar vara populärt här på tråden!

  • Lapinette

    Inte vilken baguette som helst !

    Nej, ingen basker som ligger på lager dock en FC Barcelonamössa som någon glömt hemma hos oss. Fast roligast vore dock makens skidmössa som har vitt stubb .

  • Lapinette

    Oj, man kan ju tro det är fredag eftermiddag här på tråden!

  • Lapinette

    Good question mugglan!

    By the way ... huset vi tänkte titta på ligger nu över 5 MSEK och jag är säker på att buden kommer att forsätta.

    www.husmanhagberg.se/objekt/&source=hemnet

  • Lapinette

    Sorry, går inte att klicka på länken utan "cut and paste".

  • Lapinette

    Muffinstönt - så mycket kostar ett hus i Stockholm. Visst man hittar även hus som ligger ca 1 msek lägre men de är mindre eller ligger längre ut från stan och så hittar man självklart dyrare. Vi räknar nog med att om vi ska köpa hus så landar det runt 5 MSEK.

  • Lapinette

    Mugglan - hjärnan är tyvärr inte logisk! Kram på dig!

  • Lapinette

    Muffinstönt - att komma upp i hög puls är något som är medfött men om du vill veta på ett ungefär vart din maxpuls ligger så ska du ta ut dig rejält på löpbandet. Själv kom jag upp till 195 på spinningen och då var jag rejält slut och 190 på ett vanligt (inte pumpa ut mig tills jag dör) step-up pass. Jag ligger omkring 180 när jag tränar lite halvslött medan samma puls för maken är när han tömmer ut sig totalt. Det är så otroligt individuellt!

    Jag har letat hus sen vi köpte vår lägenhet. Mest för att jag drömmer om hus en dag och att jag tycker det är skoj att sitta och titta och emellanåt följa budgivningar. Nu känns huset ändå lite mer avlägset eftersom det verkar dröja med vår adoption. Så länge som vi inte har barn är det toppen att bo i stan.

  • Lapinette

    Muffin - om du känner att hjärtat bankar utan någon ansträngning och det händer ofta så borde du nog kolla upp det. Det kan vara så att du har någon infektion i kroppen.

  • Lapinette

    De tester jag har läst om gällande maxpuls har gällt att springa på löpband men du tar ju inte ut dig maximalt på 20 minuter utan spörtar i omgångar för att komma så högt som möjligt. Annars tar du 220 minus din åldern. Jag gjorde så (fast med 225 som maken sagt åt mig) när jag gick på cykel puls men det stämde inte alls på mig ... för mitt värde blev då 185 och jag körde ju över min egen maxpuls.

    Läs mer här: sv.wikipedia.org/wiki/Puls

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge