Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Vi fortsätter blanda och ge

    pb
    näjjj säg inte så! Fast jag anade att jag borde ta det lugnt men... Jag ska till sjukgymnasten nästa vecka, får se vad han säger. Antagligen samma sak. men då spar ju jobbet pengar på mitt liftkort som jag borde räkna till min fördel vid löneförhandling. Tänk på vilket ansvar jag tagit!!

  • nennesjuttioåtta

    PB
    nelite fis, det lät nästan som franska!

  • nennesjuttioåtta

    jaja, något ska jag ju drabbas av.

    Fast jag fattar fortfarande inte att jag är gravid. När gör man det?!?!? Ibland får vi såna där glädjefnattstunder av ren eufori ? WOOHOOOOO vi ska bli mamma och pappa till en liten av oss! Eller om man går på stan själv och helt plötsligt slår det en att man äntligen är det där man längtat efter så himla länge och man flinar med hela ansiktet så om det var gångjärn i nacken så skulle huvudet trilla av. Jag älskar att vara gravid men tycker redan nu att tiden går alldeles för fort, snart har ju halva tiden gått! Det här kanske är enda gången! Jag vill vara gravid jämt, jämt, jämt! P tycker också det är fantastiskt och är så glad för att jag äntligen är glad, så som jag brukade vara.

  • nennesjuttioåtta

    liten
    klart jag ska med ändå, får föreslå det där om spa och att det är på ordination. Men ingen ko på isen, det är ändå nästan ingen annan som kan åka skidor, men de som kan är däremot ena riktiga hejare så det hade varit kul!

  • nennesjuttioåtta

    Ore
    ja, jag tänkte mest att det var farligt att bli påkörd, inte att det skulle göra ont att åka. Det kanske det inte gör men det kommer ju ifatt sen när man är still.

  • nennesjuttioåtta

    muggles
    jo visst är det så. Jag har det ju varje dag men det är så olika hur det känns. Det är värst när jag suttit still (som på jobbet eller i soffan) och sen ska röra mig. Igår städade jag, målade och plockade grejer och till slut var jag så öm så jag lade mig ner. Men sen kom jag knappt upp ur soffan efter tuppluren så det var nästan bättre att ha fortsatt stå men det orkar jag inte heller. Moment 22 liksom.

    fuck, jag hade ju velat åka skidor. Jag har ju köpt ny hjälm!

  • nennesjuttioåtta

    muggles skrev 2010-03-01 15:15:37 följande:


    Nenne: har du kollat så att magen får plats i skidbyxorna???
    hahaha ja det har jag. Även om tanken slagit mig att det kan bli tight! De har hängslen som jag kan förlänga och resår i ryggen. Det är ju killbyxor så de har varit ganska stora innan.
  • nennesjuttioåtta
    muggles skrev 2010-03-01 15:23:20 följande:
    NEnne: men du kan ju prova att åka (det var det jag menade) och se hur det känns. Åk 2h, ta en paus och se hur det känns. Gör det ondare - lägg av med en gång och åk och ta ett jaccuzzibad istället!
    mm, jag tänkte också så. Jag brukar ju vanligtvis ändå inte åka mer än tre åk innan det är dags att fika , de andra vill väl säkert åka tills de spyr men nu har jag giltigt skäl till soltid och varm o'boy.

    Undrar hur AM har det?
  • nennesjuttioåtta
    muggles skrev 2010-03-01 15:24:01 följande:
    Nenne: du har inte funderat på att skaffa ett bälte? Vet att Vänner hade nytta av sitt, hon kan säkert tipsa om bra märke och så.
    jo, var på jakt förut men tänkte först kolla med sjukgymnasten om man får låna där eller så.

    Liten
    pulka! Det får jag så ont i röven av vanligtvis, jag har blivit för gammal, hahhahah!
  • nennesjuttioåtta
    Telis skrev 2010-03-01 15:26:19 följande:
    nenne, jag håller med dom andra, foglossning låter som det inte är att leka med och fick du så ont igår hemma så borde du nog inte åka. Kan inte P låtsats som han har samma fetisch för hjälmar som du har för varselkläder så kan du ju använda hjälmen hemma?
    Jag vet inte, han går igång mer på när jag städar (tölp!), men kanske en städerska i hjälm...??!?
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge